benf1 je napisal/-a:če kopuješ Modusa si izberi izvedenko grand, ker je dosti bolj prostorna. glede motorja je pa čist odvisno kolk močan motor rabiš, 1,2TCE je dosti močnejši, vendar tudi več porabi.
sevnican je napisal/-a:Zanimajo me vaše izkušnje z vozilom Renault Modus. Zanimam se za nakup novega vozila, vendar se še odločam med navadnim oz. grand izvedbo. Kako se odneseta motorja 1.2 16V (55kW, 75KM) in 1.2 TCE (74KW, 100KM). Pozna kdo delovanje tega novega renaultovega motorja? Prednosti, slabosti?
Kupujem nov avtomobil, cenovno nekje okoli 12.000€. Rabim prostoren (družinski) in ne prevelik avtomobil, ki se dobro znajde tudi v mestu. Gledal sem tudi novo Corso in novo Astro, vendar se glede same prostornosti skrijeta proti Modusu.
Hvala za nasvete in lep pozdrav!
lenivec je napisal/-a:če kupuješ modusa ne pičakuj kaj preveč od avta. je dokaj povpršno nekaj stvari sestavljenih + za menjavo sprednje žarnice odstranit komplet odbijač in luč
Energetik81 je napisal/-a:Če iščeš nekaj takega kot je Modus, predlagam tudi Getza, ki je veliko cenejši, ima 4 NCAP zvezdice in veliko opreme.
lp
frgo je napisal/-a:Energetik81 je napisal/-a:Če iščeš nekaj takega kot je Modus, predlagam tudi Getza, ki je veliko cenejši, ima 4 NCAP zvezdice in veliko opreme.
lp
Se hecaš?Getz je za silo uredu za mojo matero in vrečke iz štacune ne pa za družino. Primerljiv z getzom je clio storia, pa ima še ta za manj denarja več opreme in boljše materiale.
Če že hyundai, potem je primeren matrix.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
bass je napisal/-a:
Modus je pa najprej nagravžno grd, potem je počasen in okoren in potem je še enkrat grd. Otrok ti bo cel avto pokozlal, ker je tako grd.
Uglavnem vzemi karavana, če se ti že gre za neko prostornost, boš vsaj avto imel.
Pa prostora tudi več kot v kakem modrekusu ali pa corsi.
Energetik81 je napisal/-a:Modus:
Celotna dolžina vozila 3874
Širina vozila 1695
Getz:
Dolžina (mm) 3825
Širina (brez oblog/z)(mm) 1665
Getz je premajhen, Modus pa ne? Pa sta praktično enako dolga/široka.
Sicer sm pa že na začetku predlagal I30 ali Cee'd.
bass je napisal/-a:Kaj ste vsi tok bolani, ko pride otrok pa hitro po enoprostorca, dejte ga no srat.![]()
Skoraj tako ste obsedeni s tem kot slovenci z morjem poleti, pa tudi če je portoroško, bog ne daj da se eno leto nebi nasolili, pa bi šli raje nekam v naravo za par dni...
bass je napisal/-a:Prostor prostor blablabla, otrok zasede ravno toliko placa kot njegov zic pa ne mi nakladat s praktičnostjo enoprostorcev, ker met 10cm več lufta nad glavo pa res tudi pol klinca ni bolj praktično. Pa tudi tistih 50litrov več volumna itak ne koristimo, saj nismo romuni, da bi meli celo zadnjo šipo zabasano, kot da se selimo, vse do stropa.
Sral pa tudi ne bo toliko tamali, da bi rabil 16 paketov pampersa v prtljažniku...
Otrok in voziček gresta brez težav v vsak avto.
bass je napisal/-a:Prostoren družinski avto - corsaa je kakšna nova zunaj pa da jaz nič ne vem o tem?
bass je napisal/-a:Modus je pa najprej nagravžno grd, potem je počasen in okoren in potem je še enkrat grd. Otrok ti bo cel avto pokozlal, ker je tako grd.
bass je napisal/-a:Uglavnem vzemi karavana, če se ti že gre za neko prostornost, boš vsaj avto imel.
KARL ABARTH je napisal/-a:bass je napisal/-a:
Modus je pa najprej nagravžno grd, potem je počasen in okoren in potem je še enkrat grd. Otrok ti bo cel avto pokozlal, ker je tako grd.
Uglavnem vzemi karavana, če se ti že gre za neko prostornost, boš vsaj avto imel.
Pa prostora tudi več kot v kakem modrekusu ali pa corsi.
OFF: Sprašujem se ali te je kakšna brhka mamica z MODUS-om polnim mularije in tovora iz šopinga za šalo prehitela, pa si v svoji »športni« ALFI ostal z dolgim nosom ? Ali ti je bilo potrebno celo pleničko na »ta zadnji« zamenjat od silnega strahu in presenečenja, da imaš toliko o tovrstnih izkušnjah (kozlanje, drekusu … ) povedat ?
Človek te sprašuje po izkušnjah z MODUS-om oz »… prostoren(družinski) in ne prevelik avtomobil, ki se znajde v mestu … » - tvoje pljuvanje po avtomobilu, ki mu je všeč – zanj po mojem prepričanju nima nikakršnih koristi.
Pa en pameten avto si nabavi, da ti ne bo »ego« uničilo – hitrejših enoprostocev je veliko in vsak dan več jih bo.
ON: Glede odločitve je najbolje, da pregledaš in testiraš – pa se na podlagi vtisov odločiš MODUS:GRAND MODUS
Dobra opcija se mi zdi novi KANGOO, ki je sicer nekoliko dražji (cca 1000 EUR) in večji (cca 20 cm v dolžino) – bi ga pa osebno v tej kategoriji : prostoren(družinski) + RENAULT - najverjetneje izbral.
LP
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
sevnican je napisal/-a:Zanimajo me vaše izkušnje z vozilom Renault Modus. Zanimam se za nakup novega vozila, vendar se še odločam med navadnim oz. grand izvedbo. Kako se odneseta motorja 1.2 16V (55kW, 75KM) in 1.2 TCE (74KW, 100KM). Pozna kdo delovanje tega novega renaultovega motorja? Prednosti, slabosti?
Kupujem nov avtomobil, cenovno nekje okoli 12.000€. Rabim prostoren (družinski) in ne prevelik avtomobil, ki se dobro znajde tudi v mestu. Gledal sem tudi novo Corso in novo Astro, vendar se glede same prostornosti skrijeta proti Modusu.
Hvala za nasvete in lep pozdrav!
Po forumu brska: tomzzi in 14 gostov