IcEm4n je napisal/-a:
sašo5, a te se zdi slabe tri litre (dizl okrog 5.2, bencinar 1.4 pa tud 8 litrov) razlike nič?
IcEm4n je napisal/-a:hejho, 110 konjski 1.7 je svinsko drag, če kupiš novga in je celo dražji od 120 konjskega 1.9, registracija pa je bolj kot ne ista (razen cestnina je pr 1.9 malenkost dražja). Rabljenega pa tud skor dvomim da boš najdu, sploh pa kolkr tok taki ceni, ki jo gledaš za Corso.
Drgač je pa testnega 1.3 z 90 konji dokaj težko dobit. Ko sem ga iskal, sta bila po celi Sloveniji le 2 na voljo takoj oz. v dokaj kratkem času (sam sem čakal le 14 dni, ker je bil avto ravno na poti - zato se lih nism mogu več zmišljevat pr opremi (15" feltn definitivno neb vzel).
Sem pa vozil enkrt (že po nakupu) testno 1.2 in se z 1.3 niti mal nima za kosati. Sem pa namest 1.2 hotel vozit 1.4, da bi videl razliko (kva jst morm, če je prodajalc bil smotan) bencinar : dizl.
Drgač pa Corsa je v kabini ravno tok prosotrna kot pa Astra, astra ma edino kufer mal večji (zato tud tok mal razlike v ceni).
Kar se pa tempomata tiče, ga lahko kupiš ob naročilu (če ga boš po naročilu vzel) le skupaj s potovalnim računalnikom, mislm d je cena okrog 250€, lahko pa tempomat tud naknadno vgradiš, cena pa tm okrog 100€, tud potovalni računalnik se da naknadno vgradit, ampak če boš vzel ročno klimo, pol ne vem, če je možno.
IcEm4n je napisal/-a:ja probi poiskat kkšno iz zaloge če boš imel srečo. Celo Slovenijo poklicat, tko k jst, k sm že skor obupu, potem pa ravno pri zadnjem klicu takole:![]()
![]()
![]()
Električni pomik zadnjih stekel pa skor dvomim da boš dobil na zalogi, kvečjemu pri Cosmo, pa še tm vprašanje.
hejho je napisal/-a:IcEm4n je napisal/-a:ja probi poiskat kkšno iz zaloge če boš imel srečo. Celo Slovenijo poklicat, tko k jst, k sm že skor obupu, potem pa ravno pri zadnjem klicu takole:![]()
![]()
![]()
Električni pomik zadnjih stekel pa skor dvomim da boš dobil na zalogi, kvečjemu pri Cosmo, pa še tm vprašanje.
Pol pa ne vem, če se mi sploh splača žrtvovat zato, da bom zadaj imel pomična električno stekla...tob i lahko tudi naknadno...pa mogoče še kaj ceneje...ker z zaloge so kr občutno cenejše...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov