speedfreak je napisal/-a:Nad 130 kw pa računaj, mi ne mormo sanjat koliko imaš poputov. Tehnika? recimod a preverjena, kak ovinek boš odpeljal naravnost namesto da bi zavil ( premočna je za sprednji pogon ), ima čudovit zvok, poraba nad 12 lirov če jo voziš kot je treba.
Dras je napisal/-a:pozdravljeni
zanimam se za nakup opel astre opc in me sedaj zanima kako imate mnenje o tem avtu oz. kake so vaše izkušnje??
zanima me čist vsaka malenkost od stroškov servisa, poraba,vožnja,kak je kaj glede potrošnje materialov in drugih problemov če se sploh pojavljajo kaki??
in na koncu če sploh svetujete nakup tega avtomobila??
LP
speedfreak je napisal/-a:Nad 130 kw pa računaj, mi ne mormo sanjat koliko imaš poputov. Tehnika? recimod a preverjena, kak ovinek boš odpeljal naravnost namesto da bi zavil ( premočna je za sprednji pogon ), ima čudovit zvok, poraba nad 12 lirov če jo voziš kot je treba.
a_sist je napisal/-a:Dras je napisal/-a:pozdravljeni
zanimam se za nakup opel astre opc in me sedaj zanima kako imate mnenje o tem avtu oz. kake so vaše izkušnje??
zanima me čist vsaka malenkost od stroškov servisa, poraba,vožnja,kak je kaj glede potrošnje materialov in drugih problemov če se sploh pojavljajo kaki??
LP
Tukaj praviš da si jo že lani naroču.. Pomoje se ti kar neki zmišljuješ. lp
Dras je napisal/-a:a_sist je napisal/-a:Dras je napisal/-a:pozdravljeni
LP
Tukaj praviš da si jo že lani naroču.. Pomoje se ti kar neki zmišljuješ. lp
hehe ne ne zmišljujem si, ampak je prišlo do nekaterih zapletov težav in jo pol nisem vzel![]()
po nepotrebnem pa nekoga nerabiš obtoževat brezveze če sploh neveš kaj je blo na stvari!!!![]()
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov