denis099 je napisal/-a:dobr če si se že odloču glede tourana. drugače pa- avto je popolnoma v povprečni sivini- tudi opazi se ga ne, da sploh ne govorim da ti malo bolj atraktiven(alfa, fiat bravo..) tako da js se nikakor nebi odloču za ta avto. glede tega da imajo še kar star motor je dobesedno katastrofa. alfa 156 stara več kot 5let že ima zdavnaj cammon rail tehnologijo,kot tudi drugi fiati. da še v letu 08 začnejo z uvedbo cr tehnologije mislim da pove svoje. ta avto je po vsem zgolj povprečnež,edino cenovno je nadpovprečen to pa je tudi vse.
lp
KARL ABARTH je napisal/-a:denis099 je napisal/-a:dobr če si se že odloču glede tourana. drugače pa- avto je popolnoma v povprečni sivini- tudi opazi se ga ne, da sploh ne govorim da ti malo bolj atraktiven(alfa, fiat bravo..) tako da js se nikakor nebi odloču za ta avto. glede tega da imajo še kar star motor je dobesedno katastrofa. alfa 156 stara več kot 5let že ima zdavnaj cammon rail tehnologijo,kot tudi drugi fiati. da še v letu 08 začnejo z uvedbo cr tehnologije mislim da pove svoje. ta avto je po vsem zgolj povprečnež,edino cenovno je nadpovprečen to pa je tudi vse.
lp
Sram je lahko predvsem tebe, ker pišeš bedarije. Ter s takim tonom pisanja začenjaš kregarijo !
O A.R. 156 te nihče ne sprašuje, za povrh o tem avtu več kot očitno nimaš pojma !
Svetujem, da najdeš kakšno z »naprednim« JTD 105 pa potem govori o nadpovprečnosti, katastrofi ipd.
Predvsem napovprečen ropot, trušč in poraba ter katastrofalne zmogljivosti - za ALFO.
LP
AudiBoy je napisal/-a:@denis099: Takih bedarij pa se ne... Ceprov je to "stara tehnologija", so ti motorji povsem zanesljivi. Mi lahko poves v cemu je taka "katastrofa"?
Atraktivnost? Da o tem sploh ne govorimo, Touran je eden od 25-ih najbolj prodanih vozil v Sloveniji, Alfa se blizu ni. Pa ne mi takih bedarij pisat.
denis099 je napisal/-a:AudiBoy je napisal/-a:@denis099: Takih bedarij pa se ne... Ceprov je to "stara tehnologija", so ti motorji povsem zanesljivi. Mi lahko poves v cemu je taka "katastrofa"?
Atraktivnost? Da o tem sploh ne govorimo, Touran je eden od 25-ih najbolj prodanih vozil v Sloveniji, Alfa se blizu ni. Pa ne mi takih bedarij pisat.
takšna katastrofa? dj nehi no nemci se majo za kao neki več pr avtih so pa pod od podna. kao so napredni- ja itak..alfa ma to tehnologijo že več kot 6 let, švabi pa zdj toplo vodo odkrivajo. touran al pa alfa se niti u sanjah ne morta primerjat pa dj nehi no
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov