denis099 je napisal/-a:sploh nism fan renojev sam tale avantime mi je biu pa zmeri ušeč kr je res neki posebnga. od dci motorjev, so še 2.2dci najbolj ok, pazi samo to da je turbina ok, pa če mu na vsake 20.000km menjaš olje elf excelium nima bit kj narobe. servisi do drugače na teh motorjih 30.000,vendar turbina ne zdrži tega, motor že samo turbina ne, tako da če boš kupu menji na 20k. pazi da niso kje zbiti kilometri, to lahko preveriš samo na renault servisu kjer ti ga priklopijo na računalnik in tam vidijo ali so realni ali ne, na števcu tega ne morš videt; tudi pri teh elekronskih števcih se zelo zbijajo kilometri tako da glede tega pazi.
drugač pa mislim da je to eden redkih renojev ki me je pozitivno presenetu.
Zanime me samo zakaj so jih tako malo nardil oz. zakaj jih ne delajo več, saj oblikovno prekaša novo laguno in vse renoje.
uspešen nakup, in poročaj potem
Maš dva števca, enega na armaturi, drug je pa v motornem računalniku, ki se ga vidi le ob priklopu na računalnik.denis099 je napisal/-a:LUMPI,
ma nam so tko rekl na reno servisu zdj pa nevem al me je zajbavu al resno. Baje da se vidi na servisu k ga priklopi na računalnik al so bli zbijani km al ne. Če pa je to res pa zdj res nevem. tko so rekl na pooblaščenem servisu
IcEm4n je napisal/-a:denis099 je napisal/-a:od dci motorjev, so še 2.2dci najbolj ok
Tukaj pa skoraj ne verjamem, da bi se še kdo strinjal, saj je, poleg začetnih 1.9dci, najslabši dci motor (katere napake so, si pa že omenil). Seveda se tud izjeme najdejo, ki delajo BP (lahko tud en ali oba omenjena).
chevy je napisal/-a:Brez zamere, ne želim nikogar užaliti, ampak ta Avantime je meni kr neki-vesoljski avto. Najbolj hecno mi je pa tisto ko odpreš vrata pa se ti pomaknejo komande za odpiranje šip in komande za klimo na levi strani:? Nisem ljubitelj Renojev in nikoli ne bom. Od Renojev mi je edino všeč ta najnovejša Laguna.
LP
denis099 je napisal/-a:chevy je napisal/-a:Brez zamere, ne želim nikogar užaliti, ampak ta Avantime je meni kr neki-vesoljski avto. Najbolj hecno mi je pa tisto ko odpreš vrata pa se ti pomaknejo komande za odpiranje šip in komande za klimo na levi strani:? Nisem ljubitelj Renojev in nikoli ne bom. Od Renojev mi je edino všeč ta najnovejša Laguna.
LP
js tud nism nikakor ljubitelj renojev,vendar edino ta avto je nekaj posebnega. sj glih u tem je fora. kaj pa pol nej bi folk meu? golfiče tko k učasih? ah dajte no, to so povprečneži, če ma avantime iztopaš in to pozitivno,kar je tud namen
LEX68 je napisal/-a:Avto kupujem prav zato ker ima "marsovsko" obliko ...
Edin motor me skrbi, ne vem kako je kaj zanesljiv, kilometrov pa ne delam prakticno nic, mogoce 500 km na mesec
LEX68 je napisal/-a:Avto kupujem prav zato ker ima "marsovsko" obliko ...
Edin motor me skrbi, ne vem kako je kaj zanesljiv, kilometrov pa ne delam prakticno nic, mogoce 500 km na mesec