chevy je napisal/-a:Aja kr ugasne klima ko daš fajn gas...to pa nism veduMeni se ful dopade Yaris: zanesljivost, kvaliteta, Japonc...čeprav mi ne deluje lih kot moški auto...brez zamere
...nevem no, za začetek je vredu, pa če si študent. Ti jo kar kupi, ne bo ti žal
![]()
Glede cene pa nevem...malo poglej kako imajo drugi prodajalci pri cenah za Yaris.
Srečno vožnjo in veliko varnih kilometrov![]()
LP
JureV je napisal/-a:za kako corollo mi manjka cvenka...meja je 7,5k. hočem pa met novejši avto, saj vem da za taki dnar dobiš Audi A6...samo nečem met 10 let stari avto.
Energetik81 je napisal/-a:Če ima servisno knjigo potrjeno, realne kilometre je po mojm vseeno dobr nakup. 2x na teden se boš pa čist lepo peljal tudi na relacijo. Pismo, sej smo se z Yugotom 45 čist lepo peljali 4 po AC, v Vrhniški klanc je šlo 110km/h, polno naložen.. :P
Tale ma pa 68KM, to gre čist lepo, sam ga morš v klancih bolj v obrate tiščat. Sem prepričan, da gre v Vrhniški klanec polno naložen+klima vsaj 130km/h, samo pač pri višjih obratih..
Blinder je napisal/-a:Z njenimi 68 km ima maksimalno hitrost 155 kmh. Pomoje nebi sla tam gor 130.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov