danes sem opazil na avto.net da nekdo(policija verjetno) v celju prodaja karambolirano policijko vozilo(Škoda Octavia)....se to sploh da??...je legalno?...drugače bi bilo lepo imet tako vozilo...hahahaha....:=)
Se da ampak vozilo morš potem spravit v original stanje (pobrat nalepke dol...vso napeljavo ven, če že niso to oni storili) in potem se da registrirat kot navadno vozilo.
Vsekakor pa se z nalepkami oz. napisi POLICIJA ne da registrirat.
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P )
he he.škoda da se ne da kupit z nalepkami in vsem..
no zdej ste mi razjasnili pojme..tako da moje iluzije, wannabe fake policaj, so se uničile...:=)....
megane_coupe je napisal/-a:he he.škoda da se ne da kupit z nalepkami in vsem.. no zdej ste mi razjasnili pojme..tako da moje iluzije, wannabe fake policaj, so se uničile...:=)....
Menda pa ja nisi kje resno mislil da bi lahk z nalepkami in vsem se vozu po cesti legalno
Še modro rotacijsko ne smeš met kaj šele nalepke
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P )
hahaha:=)..ma ja ...malo heca ne skodi:P...seveda je logično da se ne da z nalepkami in vsem ...sam se mi je zdelo da take avte se ne sme prodajat..pa zato sem odprl temo:P..
registrirat se ga da tud z nalepkami vem ker je sorodnik enega starega land cruiserja kupu za teren (70.000km pa servisna, avto pa star 17let se mu je sam smejal)
aja edin v prometni so mu narobe mašino vpisal, je mogu pol zrihtat...
ampak glede na to da je tale avto že pri privat dilerju bi moglo bit to že zrihtano..
motorji in povečini tudi podvozje je ponavadi dodobra uničeno. sej vsi vejo da policija avtomobilov ne "špara". sicer so njihovi avti redno servisirani pri pooblaščenih serviserjih,tko da se vmes tut kak dober najde
cool
a sam s plavo črto bi šlo? une nalepke o policiji.si.in anonimi številki so najverjetneje lhko gor. po moje bi bilo dovolj, da ostrašiš kake mulce
kaj pa če pustiš plavo črto in odlepiš le npr. "J"? sam pol bi pa bil problem v Italiji :P
dej pokliči, da vidmo
Policijski avti so službeni avti kakorkoli vzameš ti pa se že pregovorno NE kupujejo, ker jih nihče ne špara, in dela z njimi kot svinja z mehom, s tem pa da so policijski avti za razliko od večine službenih v pogodnu 365(nekatera leta tudi 366 )dni v letu, vsak dan nekateri tudi 24ur nepretrgoma sploh v mestih.
Če lahko bereš tole si preblizu! Drži varnostno razdaljo!
Kaj pa tiste mrežice - rešetke za luči, jih je dovoljeno obdržati?
Sicer pa nekaj modrih bencinskih Transporterjev synchro še mogoče imajo pri Avtodelti, baje so jih imeli le za prevažanje naokoli. Notranjost je res bila lepo ohranjena kolikor sem gledal, pa tudi kilometrina ni bila visoka.
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!