noonbirant je napisal/-a:kaj si mislite o novem fiatovem malcku..
kirega bi kupili ce bi kupovali in se vam zdi avto primeren moskemu..?
chevy je napisal/-a:Jaz mislim, da je ta auto neuporaben, z kaj več opreme predrag, odzadi sploh ne moreš normalno sedet...raje jih pusti za italjane.
Napiši kakšen auto želiš, znamka, dizel - bencin, relacije, mestne vožnje, oprema, do koliko €, moč, itd.
Glede auto primeren moškemu ne bom komentiral. Sam kle ti bo usak svetoval svojo fan znamko tko da...
LP
noonbirant je napisal/-a:men je ful vsec z notranjostjo so mi res zadel..
cena me niti ne tezi tok..mi je res vsec
edino kar je nevem keri motor bi vzeu?:?:?:
in pa nevem ni lih moski avto
hejho je napisal/-a:noonbirant je napisal/-a:men je ful vsec z notranjostjo so mi res zadel..
cena me niti ne tezi tok..mi je res vsec
edino kar je nevem keri motor bi vzeu?:?:?:
Ja, če ti finance niso problem, pol kupi. Čeprav jaz nebi, da bi bil miljonar.
Glede izbire motorja. 1.2 bencin ne vzet.
Ali 1.4 bencin ali 1.3 diesel. Jaz bi na tvojem mestu vzel 1.3 diesel, saj ima zelo veliko navora, je varčen, preizkušen. Zelo dober motor.
tole je najboljši predlog. Najmočnejša verzija,z legendarnim imenom in prednikom.Seveda če denar ni problemKARL ABARTH je napisal/-a:noonbirant je napisal/-a:kaj si mislite o novem fiatovem malcku..
kirega bi kupili ce bi kupovali in se vam zdi avto primeren moskemu..?
Katerega ?
Odgovor imaš levo in spodaj !
LP
simply je napisal/-a:Moja izbira bi bil 1.4 16v 100 konjev - pa še šeststopenjski menjalnik ima!
1.3 JTD ima 75 konj, kar je dosti manj in občutek navora ni zelo opazen - je precej len.
Zato raje bencinec.
se vam zdi avto primeren moskemu..?
hejho je napisal/-a:Osebno nikoli ne bi kupil takega avta. 100 x raje novega Punta grande moltijet 90 KM, s 6 prestavami, ali pa navaden multijet (to so dizli) 75 KM.
Ali pa nvega Brava, malo doplačaš...
Za ta denar se dobi precej boljšpi avto kot 500.
Ali pa kakšna Corsa, Astra, vse novo , dizel, ali pa peugeot 207 1.4 HDI ali 1.6 HDI.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov