CupraR je napisal/-a:Če ne bi rad čipal , pol z 81kw uzem.
Ni ponata v tem da boš lahk norc na cesti, samo če bo avto fajn naložen se bo precej manj matral avto, zna manj spit in bo vožnja bolj tekoča. Da maš 4-i odrasle v avtu, še kej prtlage, polet klima bo kr kriza z 90ps..
Patrik_A3 je napisal/-a:CupraR je napisal/-a:Če ne bi rad čipal , pol z 81kw uzem.
Ni ponata v tem da boš lahk norc na cesti, samo če bo avto fajn naložen se bo precej manj matral avto, zna manj spit in bo vožnja bolj tekoča. Da maš 4-i odrasle v avtu, še kej prtlage, polet klima bo kr kriza z 90ps..
eh pa daj no,nena mej takih neumnih prosim. za normalno vožnjo s polnim avtom zadošča tudi 90 konjev. čebi bli klump jih nebi dajali v taki veliki avto in rpedvsem v karavana kjer je itak rpedvideno da se bo avto več obremenjeval. me zanima kak eni ljudje te lahko živijo z avti ki imajo 1.2 ali pa 1.1 motorje?? če mi lahko razjasniš.
Patrik_A3 je napisal/-a:CupraR sem napisal kje za kakega karavana z 1.2 motorjem,to sem posplošo. pa ne ti meni pacijent,pazi malo na besede
M je napisal/-a:Upoštevaj, da teh 90 KM ni enakih, kakor v bencinarju. Pomaga jim turbina, navor je zelo konkreten.
Pojdi na testno vožnjo. Znaš bit presenečen. Kljub temu pa, če registracija ni ovira, priporočam 110 KM.
Po forumu brska: Bole11 in 9 gostov