sebaveh je napisal/-a:Mislim da si ravnokar odkril toplo vodo.Ampak če vsi pridete po tako dolgem času do tega spoznanja, potem pa res ni čudno da folk kupuje avte od takih prodajalcev.
myster je napisal/-a:isto ko sm enga prodajalaca prašu, če je avto karamboliran...mi je reku da nikoli
grema nasledn tedn s kolegu gledat ko je mel identični avto pa še sončni dan je bil, sma vidla da je bil že pokjen, pa pošprican zelo na hitro, pa še prašen je bil, tk da na oblačn dan nisi mogu ničesar videt.potem je še prnesu servisno knigo, ki pa je bla od drugega avta...šlo je za golf 4 1.9 SDI letnik 2000 ali 2001 z 140k km in ceno...7700
ti ljudje kopujejo avto, se malo vozijo z njim, pa mu zbijejo km, ga za silo popravijo in ga hočejo prodat za lepo ceno, čeprav je od znotraj umazan, vse usrano in bogo na pogled.
v avstriji majo zlo stroge ukrepe glede švercanja, prevertavanja km ter takšnih in podobnih reči...sploh nobedn ne upa kilometre sukat (kaj šele rikverc vozit).
najbolj pametna ideja bi bila, da bi v kesl dali senzor koliko litrov goriva je nek avto pokuril v svoji dobi...takoj bi se lahko vedlo, ali so se km vrteli
lumpii je napisal/-a:sebaveh je napisal/-a:Mislim da si ravnokar odkril toplo vodo.Ampak če vsi pridete po tako dolgem času do tega spoznanja, potem pa res ni čudno da folk kupuje avte od takih prodajalcev.
V CE, MB, Ptuju in podobnih štajerskim mestih se ne kupuje avtomobilov.....
Recesija presssssssssss
Žal tko je pa brez zamere štajerci.......
vectrab je napisal/-a:lumpii je napisal/-a:sebaveh je napisal/-a:Mislim da si ravnokar odkril toplo vodo.Ampak če vsi pridete po tako dolgem času do tega spoznanja, potem pa res ni čudno da folk kupuje avte od takih prodajalcev.
V CE, MB, Ptuju in podobnih štajerskim mestih se ne kupuje avtomobilov.....
Recesija presssssssssss
Žal tko je pa brez zamere štajerci.......
jaz imam eno vprašanje za tebe lumpi.
zakaj se v mbju ne kupuje avtomobilov?
jaz sem kupil avtomobil v mb in sem kupil zelo dober avtomobil. notranjost zelo dobro ohranjen za letnik 96, motor deluje dobro, pri zunanjosti pa sta samo dva mala risa in na vratih mala vdolbina.
in ne zagovarjam štajercev, ker nisem štajerec ampak prekmurec.
blind3k je napisal/-a:v slo. sploh ni nevem kakih zakonov, kateri bi ščitili kupce pred prevrtenimi kilometri.
Če je volan obrabljen, pa še to ne pomeni da kilometri niso ok, ker je vse odvisno kako se človeku poltijo roke in s tem uničujejo material.
Pred nakupum vozilo k mehaniku, na dvigalko in preveriti vse kar se da. Ne stane veliko, ampak vas lahko reši pred nakupom zanič avtomobila.
lumpii je napisal/-a:NPr AirBage če avto nima, se da lepo notri uporčke, in lučka ob kontaktu prižge, se kao stestira in potem ugasne, kljub odstonosti airbagov......
OLI je napisal/-a:Kdo še kupuje takšne avtomobile?
polhi je napisal/-a:V Celju si verjetno gledal Brate Šargi. Pri njih je vsak avto od prvega lastnika in z malo kilometri.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov