simply je napisal/-a:Rad bi izvedel kaj več o teh vozilih. Imajo relativno nizke cene.
Zanima me od kod dobijo toliko Passatov, Golfov s takšno kilometražo?
TriCikl je napisal/-a:Glede na kilometre bi rekel da so testna vozila.
simply je napisal/-a:Zanima me od kod dobijo toliko Passatov, Golfov s takšno kilometražo?
simply je napisal/-a:Zastopim da bi bilo 5 oziroma 10 vozil.
Ampak na začetku je bilo cca 25kom. Golfov V, 10kom. Passatov...
To je pa le veliko - tudi za testna vozila.?
Hkrati pa me moti to, da je npr. Passat 1.9 TDI z 105KM z 15k km praktično "nov" in dvomim da bi se kdo ( dobro kakšen se že najde - ne pa toliko ) odločil za prodajo takšnega avtomobila?
simply je napisal/-a:Zanima me ali bi se odločili za nakup takšnega vozila ali bi raje poiskali drugega prodajalca/f. osebo?
xandrej je napisal/-a:Od kod dobijo avte... V nemčiji imajo na miljone rabljenih jares vagnov ki ne vejo kam z njimi... Prodaja avtov je šla pa pa...
sixkiller je napisal/-a:Da razrešim ugibanja od kod so ta vozila in zakaj takšne cene.
Gre za rent a car vozila, odkupljena po sistemu buy back na 6 ali 12 mesecev (večina jih je od Avisa).
Vozila so top!, redno vzdrževana (long life), servisna zgodovina je vedno na vpogled, tako da tukaj ni nobenih dilem glede kilometrine, itd... Za več info pm me.
Lp
simply je napisal/-a:Še nekaj me zanima. Ali so to končne cene avtomobilov ali se da še kaj znižat. Vprašam pa zato, ker so nekateri trgovci začeli objavljat cene s popusti na avtonetu in se jih ne da več znižat!
Pa kako je z realnimi kilometri?
Lahko tudi na pm.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov