jakob.percic je napisal/-a:lancia hf je napisal/-a:Malo si pozen je šel Uno 94 letnik z 140 000 km 14 dni nazaj za 50 evrou :P
ja in še mate kakega drugega ali ste meli samo unota
street racer je napisal/-a:zy takole je, brez ovinkarjenja: avto(motor je dober,praktično 18 let brez težav z motorjem,avtom!!,edino kar je malo olja kuri,pa zadnji blatniki odznotraj so malo "požrti" ,zdej najbolj primeren je za domačo uporabo,za registracijo pač več ni sem pa iz dobrne
street racer je napisal/-a:aya 1.3
/miha je napisal/-a:lancia hf je napisal/-a:el_diablo je napisal/-a:vozilu za 50 eurov se za moje pojme NE more rečt AVTO![]()
Res da se mu nemore reči ravno avto, ampak zanesliv je pa sigudno bolj kot kašen za 50 000 evrou (noja če spustimo tehničnega)
Pretiravat pa res ni treba no
lancia hf je napisal/-a:/miha je napisal/-a:lancia hf je napisal/-a:el_diablo je napisal/-a:vozilu za 50 eurov se za moje pojme NE more rečt AVTO![]()
Res da se mu nemore reči ravno avto, ampak zanesliv je pa sigudno bolj kot kašen za 50 000 evrou (noja če spustimo tehničnega)
Pretiravat pa res ni treba no
Ne da se pretirava, ampak samo poglej ob cestah in boš videl da skoraj neboš našel pokvarjenega avta pod 1 000 evri ampak večina nad 5 000 evri.
graal je napisal/-a:Če ne boš uspel zrihtat drugega mi še vedno stojita Daewoo nexia ( zanič vodna pumpa) letnik 95 in pa clio 1, motor: 1.1, centralno daljinsko zaklepanje, zamenjan motor, ki ima pred sabo še dolgo življenje, je pa zato pleh dokaj bog (obtolčena voznikova stran in rja na obeh blatnikih). Na obeh so zimske gume.
lp, Aleš.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov