PoLOdivjan je napisal/-a:http://www.bolha.com/oglas3508026/audi-a4-avant-2-0-tdi-140ks-multitronic-6-letnik-2006-67301
Vozi ga baje žena od lastnika Finnove?
ima mogoče kdo kakšne izkušnje z mutitronicom ?
Lep pozdrav
Strokovnjak je napisal/-a:Ja res zakon, avto gre na sliki cca 20 km/h z obrati na nuli. Ti multitronici so pa res dovršena zadevca!!! In to še objavijo fotko na netu![]()
Očitno se je operacija zbivanja kilimetrov malo ponesrečila. Žena ga pa je mensezdi sam s kamiona na parkplac zapeljala!!
davorz je napisal/-a:lumpii je napisal/-a:Žena zadaj poriva ugašnjen avto.........
OFF: probi porivat avtomatika v P (parking)vem da si povedal v fori
PoLOdivjan je napisal/-a:vidim sami lepi odgovori, včasih je bil ta forum bolj odrastel...pa lep dan še naprej...
no_name je napisal/-a:PoLOdivjan je napisal/-a:vidim sami lepi odgovori, včasih je bil ta forum bolj odrastel...pa lep dan še naprej...
Če že govorimo o resnosti potem se napiše odrasel ne odrastel.
Drugače pa roke stran od Finnove. Sem šel pred petimi leti tja gledat en avto (znamka ni pomembna) in valjda je imel prevoženih "samo" 90.000 km (po mojem mnenju vsaj 2x toliko). No in potem sem jaz hotel svoj stari avto dat v račun in ga vprašam koliko mi dajo zanj. Pa pravi tip da mora šefa poklicat pa da neve kako in kaj. No in tip kao pokliče šefa in on pravi da avto ni vreden več kot 200.000 tolarjev (brez da bi avto sploh videl). No seveda sem jih nekam steral in hvalabogu nisem tam kupil avta.
No s svojim starim avtom sem se vozil še nadaljnih 5 let in ga prejšnji mesec prodal za 900 eur.
Toliko o mojih izkušnjah z Finnovo.
lp
PoLOdivjan je napisal/-a:vidim sami lepi odgovori, včasih je bil ta forum bolj odrastel...pa lep dan še naprej...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov