weta je napisal/-a:sam bi priporočal s maxa, sploh če so trije otroci, kot je že en predhodnik napisal.
glede 2.0 bencinca pri fordu...nekdo je omenjal, da ga je potrebno priganjat...ne vem...jaz vozim veliko focusa s takim motorjem, pa avto pelje od 1500 obratov kar dobro, pri 2000 pa popolnoma suvereno, brez občutka podhranjenosti...poraba po od 9 do 11 pri mestni vožnji, sicer se s pametno vožnjo prid tudi na 8. se pa motor rad vrti in da veliko od sebe, če je potreba.
za veliko mestnih kilometrov oz. 15 kkm na leto vsekakor bencinca.
snowman1235 je napisal/-a:Courage - je bil tvoj razlog za menjavo 2.0 bencinerja to kar navaja "hladni" ali si imel kakšne bolj zoprne težave?
Courage™ je napisal/-a:snowman1235 je napisal/-a:Courage - je bil tvoj razlog za menjavo 2.0 bencinerja to kar navaja "hladni" ali si imel kakšne bolj zoprne težave?
Sam sem ga menjal izrecno zaradi podhranjenosti in visoke porabe. Vzel sem Titaniuma s skoraj celotno opremo, mi je pa zal da nisem vzel 2.0 tdcija.
snowman1235 je napisal/-a:Živijo, rabim nasvet pri izbiri avtomobila: Ford S-Max ali Mazda 5?
...gledam osnovne motorje (2.0 bencin ali dizel) in srednji razred opreme (Trend/TX).
MPC je primerljiva (S-Max malenkost dražji) in se giblje tam med 22.000 in 26.000 EUR.
Zelo bi bil dobrodošel kakšen nasvet ali izkušnje s temi avtomobili. Vožnja? Kvarljivost/vzdrževanje? Feeling?
Vnaprej hvala,
Snowman
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov