slatki11 je napisal/-a:Lep pozdrav
Kupujem avtomobil in ker nočem ponovno kupiti novega bi raje kupil kakšne 3 ali 4 leta starega višjega cenovnega razreda.
Zanimam se za audi a4 avant(2005 nova maska) ali passat (2006 nova maska), ki oba staneta cca isto.
Danes sem šel prvič na testno vožnjo audija 2004 1.9TDI in sem bil kar šokiran kako glasna je bila mašina.
Do sedaj sem vozil hyundai ELANTRO 2005 1.6 ki je zelo soliden avto , ampak sem dosti po avtocestah in bi želel zamenjati za nekaj bolj udobnega in ki mi daje občutek sigurnosti če pritisnem 150.160km/h.
Sem popoln laik glede tega ali naj izberem bencinerja ali dizla zato bi bil hvaležen za vsak nasvet. Tudi če mi mogoče priporočate kakšen drug avtomobil ki je zanesljiv.
LP
Hvala
slatki11 je napisal/-a:Gledam tam do okoli 13T evrov in naj bi imel tam do 12500 prevoženih kilometrov.
Se pravi da bolj passata al kaj.
Danes sem slišal da je full boljš BMW3 karavan in da full boljš motor.
slatki11 je napisal/-a:Zakaj tako hvalite hondo accord.
Mi ni nič jasno-dajte mal argumentirat-a diesla al bencinnerja al kaj. Hvala
Jst v glavnem hočem, da bi se peljal udobno 140-150 in ne bi slišal mašine in podobno.
Hvala za komentarje.
Danes mi je človek iz bmw-ja rekel da so vsi nemci traktorji in da je bmw 6 let pred njimi?!!
Mogoč zato ker je bmw-jec al pa ma prau.
Hvala za komentarje!
slatki11 je napisal/-a:Zakaj tako hvalite hondo accord.
Mi ni nič jasno-dajte mal argumentirat-a diesla al bencinnerja al kaj. Hvala
Jst v glavnem hočem, da bi se peljal udobno 140-150 in ne bi slišal mašine in podobno.
Hvala za komentarje.
Danes mi je človek iz bmw-ja rekel da so vsi nemci traktorji in da je bmw 6 let pred njimi?!!
Mogoč zato ker je bmw-jec al pa ma prau.
Hvala za komentarje!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov