fare je napisal/-a:Moja izkušnja z Mobile.de je taka da ko sem iskal avto sem gledal izključno oglase original avto hiš in splošnih lizing hiš ali pa kar nekih ki so na pesku parkirani. Prave avto hiše se ne "igrajo" z avti in ta posel jemljejo zelo resno!
Cene so tu-tu ampak res je da za isti ali pa malo več dnarja lahko dobiš avto z tako opremo ki je ni tukaj pri nas. Jaz sem osebno kupil avto preko http://www.imperas.si/ in še vedno sem(z vsemi stroški do registracije in provizijo) prišel skozi bolj poceni kot da bi tak avto kot sem ga kupil, kupil tu pri nas.Se pravi isti letnik, km, masina, oprema.... odkrito povedano če ga grem zdaj prodat sigurno profitiram 1500€!
Če pa greš sam kupovat avto v D pa je fajn da zelo dobro govoriš nemško ali pa da imaš koga zraven in da se v velikem ovinku izogibaš vsega kar ni original avto hiša za določen avto!
V prihodnjosti tudi ne pogledam oglasov avto hiš na Avto.net, edino če kak privat čiča ne bo prodajal tega kar me bo zanimalo za ok denar. D za vedno!
lp
BoBeR52 je napisal/-a:Zivjo!
Malo sem gledal vozila na švabskem mobile.de in kakor vidim so cene glede na ohranjenost vozil neverjetno drugačne od slovenskih.No ja avto se vsekakor bolj splača kupiti tam ker dobiš mnogo več za manj € kot tu.
Ve kdo kako se to kaj pripelje do nas?Saj vete kaj mislim..Carina,registracija v naši državi..
Se splača ?
Lp
xandrej je napisal/-a:Gor greš kupit le avto ki ga pri nas ni za dobit, oz je zelo redek in ni izbire. Totalna bedarija je it gor kupovat avto kot je passat pa A4 pa te scene.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov