chevy je napisal/-a:Koliko košta veliki servis, nevem.
Vsak je svoje napisal. Jaz/mi še nismo imeli problemov (tok tok).
Je pa tale v linku predrag, ja... npr. > tale je letnik 2006, za isti denar in še manj kilometrov ima. Tistih 14 konjev se niti ne pozna toliko.
@esem: sej v nekaterih povedih se strinjam s tabo. Ampak ne mu neki pisarit od Fordov, bencina, ketne, servisov, koliko prišpara tu, kaj se mu bolj splača, ipd. Če je fant odločen za Lacettija in je v naslovu teme podal Lacettija in ga zanimajo informacije o omenjenem modelu so nekatere tvoje povedi odveč, res. Sicer je pa njegova izbira in se lahko sam premisli.
Avta ne bo vzel, da bo zaslužil na njemu, ampak da on služi lastniku.
Kakšne hude okvare se lahko zgodijo vsakem avtu, ampak Chevrolet je na listi zanesljivosti pri vrhu.
Aja, pa nismo pristaši Chevolejev, sploh ne jaz. Smo pristaši zanesljivih vozil.
@kdensa: to glede ventilov je bolj ''serijska napaka'' kakor, da se dogaja vsakemu (1.4). Bilo je primerov bolj na začetku prodaje (l. 2004), ko je prišla malo močnejša različica 1.4 agregata (prej 83 KM, potem 94 KM).
Družinski prijatelji imajo Kalosa 1.4 94 KM in ima čez 170 000 km in dela kot urca + predelan na plin.
lp
Kegl je napisal/-a:to da v nemčiji držijo kr visoko cene je res...sm tut tm gledu mal! čudno ampak resnično
kdensa sej te razumem da ce si mel probleme z takim avto da ga pač ne boš več uzel ampak mene zaenkrat azijci še niso zajebal...res pa je da ne vem kok se lahko primerja hyundai in chevrolet (mam samo s hyundai izkušnje) ampak pomoje je to nekje približno isto[/b]
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov