Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

anzeeeee
Nov uporabnik

Nakup coupeja?

Napisal/-a anzeeeee Ne feb 15, 2009 6:36 pm

No nameravam kupiti rablen coupe, pa me zanima ce ima kdo kaksno idejo za rabljenega cupeja za okoli 2.5k eur.Hocem ga spedenat z voferji neonkami in se drugimi stvarmi, ki spadajo na spedenane avte nap 18 colske gume...Ce ma kdo kaksno idejo ga lepo prosim da mi pomaga(razmislam za nakup honde civic, nevem pa kero civic:SAl pa ker koli drug coupe sam da je lep).Avto mislim spedenat u nulo.Imam delavnico in čas toliko da se nemudi.Star sem 15 tako da imam se 3 leta časa.
LP, hvala
Zadnjič spremenil anzeeeee, dne Ne feb 15, 2009 6:49 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
mire
Poznavalec foruma

Kraj: koper

Napisal/-a mire Ne feb 15, 2009 6:47 pm

haha
pridi nazaj cez 3leta
glih bos naredu avto bodo prisla letela v modo
sory samo kaj ti bo avto stal 3leta in zakaj rabis 3leta da zamenjas feltne
raje sparaj se 3leta in si bos kupu en dober avto al bos takrat zacel (pendat)
rocna - bok - streha
Pravopis spreglej

anzeeeee
Nov uporabnik

Napisal/-a anzeeeee Ne feb 15, 2009 6:51 pm

Neee ce bom ga bom rastavu na prafaktorje in pol usee pocas sestavlu...tko in tko pa grem delat ispit k bom 16 in se bom z bratom vozu ukol

Uporabniški avatar
mire
Poznavalec foruma

Kraj: koper

Napisal/-a mire Ne feb 15, 2009 6:57 pm

dobro ce ga mislis obnovit kul to spodbujam
ce pa mislis neonke,nalepke in ne vem kaj raje ne stoj to delat
rocna - bok - streha
Pravopis spreglej

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Kraj: Slovenc

Napisal/-a mihaing Ne feb 15, 2009 7:19 pm

mire; jaz sem enakega mnenja. Mladost ne pozna meja, in mislim da bo avto postal novoletna jelka. Neonke so za moje pojme najbolj neokusna stvar.
Za stil je res potrebno imeti občutek, ne pa da kupiš par stvari v šparu in A3M pa je to to.

T2a
Uporabnik

Napisal/-a T2a Ne feb 15, 2009 8:22 pm

hahahaha zimske počitnice so tu :)

šinki
Novinec

Kraj: idrija

Napisal/-a šinki Ne feb 15, 2009 8:55 pm

Ej, a nalepko za pokrovč rezervoarja že maš. Baje dost bolš leti pol.

Le, če maš še čas do izpita, šraraj denar pa si kup en novejš avto, bo bolje izpadlo kot pa 12 let star avto predelan na pocen način.
okužen z Rallyus virusom

belkaena
Stalni uporabnik

Napisal/-a belkaena Ne feb 15, 2009 9:40 pm

Lep pozdtav!

Madona ste neokusni, se lahko vzdržite takih komentarjev prosim. Vsi smo bili nekoč mladi, tudi jaz se spominjam dni ko je avto poskakoval po cesti zaradi muzike, vseeno so to lepi spomini.

Glej Anže, podpiram tvojo željo po restavriranju avtomobila, sploh če imaš željo, čas, denar in prostor. Verjetno avto ne bo tak kot si zamišljaš (ne bo ti v celoti ratalo), še posebej, če je to tvoj prvi projekt, bo pa konec koncev le tvoj in ponosen boš lahko nanj.

Mislim, da si stvar že dobro preštudiral, če misliš avto komplet prebarvat, potem lahko kupiš tudi starejši avto, ki je že malo rjast, tako boš prišparal na koncu pa se ne bo nič videlo.
Ostalo pa po občutku in sledi sanjam jaz temu pravim :D . Nabutaj not muziko, montiraj neonke, predvsem pa uživaj zraven.

Lp!

anzeeeee
Nov uporabnik

Napisal/-a anzeeeee Ne feb 15, 2009 9:48 pm

Razmislam da bi kupu renault clio 182 ....Aja pa to ni moj prvi projekt...pri 8 sem zaceu z ladicami ko pa sem dopolnil 10 let sem naredil 5 bencinskih avjonov.Pri 11 sem se lotiv ponijev:D(sedaj jih mam 6, prenovljenih).Prid 14 pa sem se lotiv flexerja in sem ga sestavil, sedaj pa se bom lotil avta.Neonke pa bojo samo za showe itd. Premislil se nisem usega ampak mislim da bom ko naredim ispit dubu frod fiesto(jo prodal, nato pa se lotil cliota).POtreboval bom malo pomoci glede licarstva in kje dobiti avtodele da jih nebom narocal in placal 3x...Ce mi lahko kdo pomaga naj mi poslje na e-mail anze1993@hotmail.com
Hvala, LP

anzeeeee
Nov uporabnik

Napisal/-a anzeeeee Ne feb 15, 2009 9:50 pm

mihaing je napisal/-a:mire; jaz sem enakega mnenja. Mladost ne pozna meja, in mislim da bo avto postal novoletna jelka. Neonke so za moje pojme najbolj neokusna stvar.
Za stil je res potrebno imeti občutek, ne pa da kupiš par stvari v šparu in A3M pa je to to.

Avto nebo novoletna jelka xDto pa zato ker so neonke med voznjo prepovedane in jih bpom uporabljal samo na showih...

Uporabniški avatar
seeman66
Stalni uporabnik

Napisal/-a seeman66 Ne feb 15, 2009 9:51 pm

Mogoče bi lahko razmišljal v tej smeri, če te veseli prčkat po avtomobilu. Verjemi da se bodo vsi obračali za tabo, če boš predelal kakšnega oldija. Pa še časa imaš na pretek.

lp

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2546832&show=

anzeeeee
Nov uporabnik

Napisal/-a anzeeeee Ne feb 15, 2009 9:57 pm

seeman66 je napisal/-a:Mogoče bi lahko razmišljal v tej smeri, če te veseli prčkat po avtomobilu. Verjemi da se bodo vsi obračali za tabo, če boš predelal kakšnega oldija. Pa še časa imaš na pretek.

lp

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2546832&show=

Ga že mam....Škoda 1000...Nisem ga neredil cisto sam sem ga pa dobil za RD od dedka ki se ukvarja s tem...Za vse avte pa sem nasparal na tak in drugacen nacin...Pomagajo mi pa tudi iz nekaj delavnic(kao rabjo mehanike)med poletjem delam pri njih oni mi pa pomagaojo tudi z deli:Dce jih le imajo(nimajo za sportne)

Uporabniški avatar
ESTEMP
Stalni uporabnik

Kraj: gorenjska

Re: Nakup coupeja?

Napisal/-a ESTEMP Ne feb 15, 2009 10:24 pm

anzeeeee je napisal/-a:No nameravam kupiti rablen coupe, pa me zanima ce ima kdo kaksno idejo za rabljenega cupeja za okoli 2.5k eur.Hocem ga spedenat z voferji neonkami in se drugimi stvarmi, ki spadajo na spedenane avte nap 18 colske gume...Ce ma kdo kaksno idejo ga lepo prosim da mi pomaga(razmislam za nakup honde civic, nevem pa kero civic:SAl pa ker koli drug coupe sam da je lep).Avto mislim spedenat u nulo.Imam delavnico in čas toliko da se nemudi.Star sem 15 tako da imam se 3 leta časa.
LP, hvala

Evo tuki imas hondo civic ze napol predelano!!! :lol: Samo do konca jo spedenas ;)
http://www.avto.net/ad.asp?id=2617397

anzeeeee
Nov uporabnik

Re: Nakup coupeja?

Napisal/-a anzeeeee Ne feb 15, 2009 10:26 pm

ESTEMP je napisal/-a:
anzeeeee je napisal/-a:No nameravam kupiti rablen coupe, pa me zanima ce ima kdo kaksno idejo za rabljenega cupeja za okoli 2.5k eur.Hocem ga spedenat z voferji neonkami in se drugimi stvarmi, ki spadajo na spedenane avte nap 18 colske gume...Ce ma kdo kaksno idejo ga lepo prosim da mi pomaga(razmislam za nakup honde civic, nevem pa kero civic:SAl pa ker koli drug coupe sam da je lep).Avto mislim spedenat u nulo.Imam delavnico in čas toliko da se nemudi.Star sem 15 tako da imam se 3 leta časa.
LP, hvala

Evo tuki imas hondo civic ze napol predelano!!! :lol: Samo do konca jo spedenas ;)
http://www.avto.net/ad.asp?id=2617397

mah neeee....sm se mal pozanimu pa bi kr tezko dele za hondo dubu baje:S
Razmislam o cliotu 182

Uporabniški avatar
Sportivo
Poznavalec foruma

Kraj: Cerkno

Napisal/-a Sportivo Ne feb 15, 2009 10:33 pm

Kje pa misliš dobit Clio-ta 182 za 2.5k eurov?

anzeeeee
Nov uporabnik

Napisal/-a anzeeeee Ne feb 15, 2009 10:43 pm

Sportivo je napisal/-a:Kje pa misliš dobit Clio-ta 182 za 2.5k eurov?

Nevem na avtoodpadu...??al pa se bols, su bom na policjo pa ga bom ukradu ce majo ksne zasežene tm....lah ga pa po delih kupm tko k legokocke?

Uporabniški avatar
emmo
Nov uporabnik

Kraj: lj

Napisal/-a emmo Po feb 16, 2009 12:40 am

[quote="seeman66"]Mogoče bi lahko razmišljal v tej smeri, če te veseli prčkat po avtomobilu. Verjemi da se bodo vsi obračali za tabo, če boš predelal kakšnega oldija. Pa še časa imaš na pretek.

lp

dajte fantje ne zbijajte mu volje po avtu lasnih vizij in želja!tole z oldiji je pa kruto.oldija se ne da neki grozn v današnjem stilu spedenat v moderen avto ,pa še greh je predelati kakega kupejčka!pa še deli so obupno dražji!!!
moj nasvet kupit dva avta in sestavit iz obeh enega hudega ,ostanki pa so za dele če kaj gre pa še poceni je.pa bodite pozorni da ima starejšega brata in tudi očka bo rad pomagal :D le pogumno v projekt ;)
owner: bmw e 30
vw karmann ghia 1965
karmann ghia 1961
vw bus t3 blue star-hannover edition
porsche 914
porsche 911s (serija 0)

Uporabniški avatar
AudiBoy
Poznavalec foruma

Kraj: Severna Primorska

Napisal/-a AudiBoy Po feb 16, 2009 1:11 am

Ce se resno mislis lotit tega, si kupi en res vsakdanji avto, naprimer Clio Ph.1 .. ce mas voljo pa kancek okusa, ti bo morda se uspelo. Kake predelave motorja pa mislim da bos moral kar odmislit, niti tuning, niti styling nista lahka stvar.

Te podpiram, ce si resen.
[size=75]Volvo. For life.[/size]

Uporabniški avatar
emmo
Nov uporabnik

Kraj: lj

Napisal/-a emmo Po feb 16, 2009 2:35 am

ne vem kaj hoče poba kupit ampak vprašanje???je clio za vas coupe?ker ima samo troje vrat?no sej so vse pobrkal že konstruktorji ko so pasata pa podobne z 4 vrati poimenovali coupe :roll:
naj si kupi kakega starega hyundaia ali pa audi iz začetka 90-ih
owner: bmw e 30
vw karmann ghia 1965
karmann ghia 1961
vw bus t3 blue star-hannover edition
porsche 914
porsche 911s (serija 0)

jani.vuk
Novinec

Kraj: Idrsko pri Kobaridu

Napisal/-a jani.vuk Po feb 16, 2009 10:04 am

Sej je use uredu ce bos stimal sam tam si napisal da si rastavu pa sestavu flexerja samo flexer pa avto ja pa malo razlike sestavljat pa razstavljat
A2R.SI
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov