ucman18 je napisal/-a:zanimajoo me okvare napake če priporočete za nakup?
ucman18 je napisal/-a:pa je res sekret od sekreta polpa zanimam se za nakup ampak kot zgleda nebo pr hiši renault
sm slišal da se lagune od 2003 naprej zelo kvarjo pol kot zgleda res
bi imel še več stroškov z avtom kot je vreden
ucman18 je napisal/-a:Nisem si mislu da so Lagune tako u zanič.doma smo meli laguno 1997 1.8 rt pa moram reč da takrat skori ni blo bolš avta.Nobenih problemov samo servisi delani.Sai avto je dost velik in cena ni velika za velik opreme prostora.....pa še lepa za pogledat
lumpii je napisal/-a:ucman18 je napisal/-a:zanimajoo me okvare napake če priporočete za nakup?
Sekret kot sekret, pa brez zamere...
Sam sem si lastil Megana 1.9 dci 75KW letnik 2002, nato pa laguno 1.9 dci 2004 z 88KW.
Moram rečt, da je avto resnične polomija, imel pa sem kar nekaj izrednih popravil.....šipe padajo dol kot za šalo-kompletni mehanizem košte preko 200€ za posamično šipo, potem menjal čitalec kartice, potem v eni kartici odleti gumb za zaklepanje.....non stop čistil EGR ventil, na vsakem servisu, potem grelne svečke, rele grelnih svečk, končniki, reoke, gumice zadaj na premi......uglavnem, vse se mije dogajalo z kilometražo pod 100.00km.
Na srečo mi ni še turbina odletela, tako kot vsem ostalim, napihuje intercoolerje, elektrika ga serje, osvetlitev klime ravnotako, potem glasni ratajo ventilatorji v vzvratnem ogledalu...itd,....itd...
Šobe se pacajo, potrtebna menjava ali čiščenje, pumpe crkujejo ....uglavnem kaj naj še napišem......pa full težko ga boš kadarkoli prodal, ker so zelo na slabem glasu tile renojevi dizli....
tdk je napisal/-a:lumpii je napisal/-a:ucman18 je napisal/-a:zanimajoo me okvare napake če priporočete za nakup?
Sam sem si lastil Megana 1.9 dci 75KW letnik 2002, nato pa laguno 1.9 dci 2004 z 88KW.
Moram rečt, da je avto resnične polomija, imel pa sem kar nekaj izrednih popravil.....šipe padajo dol kot za šalo-kompletni mehanizem košte preko 200€ za posamično šipo, potem menjal čitalec kartice, potem v eni kartici odleti gumb za zaklepanje.....non stop čistil EGR ventil, na vsakem servisu, potem grelne svečke, rele grelnih svečk, končniki, reoke, gumice zadaj na premi......uglavnem, vse se mije dogajalo z kilometražo pod 100.00km.
Na srečo mi ni še turbina odletela, tako kot vsem ostalim, napihuje intercoolerje, elektrika ga serje, osvetlitev klime ravnotako, potem glasni ratajo ventilatorji v vzvratnem ogledalu...itd,....itd...
Šobe se pacajo, potrtebna menjava ali čiščenje, pumpe crkujejo ....uglavnem kaj naj še napišem......pa full težko ga boš kadarkoli prodal, ker so zelo na slabem glasu tile renojevi dizli....
O lagunah sem pisal po tem forumu ze skoraj cele romane...sedaj vozim ze tretjo laguno;in ce bi bila tako sranje od avta,kot nekateri pravijo,je se povohal nebi,ne pa jo kupil...
Zanima me eno...kaksno laguno II dci si kupil? In od koga?Koliko km prevozenih?Kako ,kje je bila servisirana?...Mater ste eni pametni...se najde smrkavec star 20 let,ki mu ata da 5-8 k euro naj si kupi avto...in potem kupi;gleda samo spojlerje pa alu felne,pa vizualni izgled...in seveda,da je letnik cim mlajsi,cim manj km na stevcu in seveda cena...cena je tista,ki premami.Kje po vprasal za racune servisov,kje bo dal 100 eurov in avto peljal npr na AMZS ali pooblasceni servis,da mu nekdo pameten da nasvt,kaj kupuje...kje pa;dovolj je pameten,da bi mu kdo kaj pametnega povedal...
In potem ko kupi mačka v žaklju pljuva po modelu in zmamki,namesto,da bi se udaril po lasti neumni glavi,da je kupil tak avto...ja,seveda,lastno napako je tezko priznati;lazje je pljuvati in iskati krivca vedno nekje drugje...saj veste,lažje je pometat drug prag,samo svojega ne.
In se nekaj...ne trdim,da laguna nima serijskih napak;jaz jih pač nisem opazil;kateri avto jih pa nima?Če bi bila laguna tak sekret,a bi jo kdo še kupil?Novo ali rabljeno...in si kupil avto nekaramboliran?In kako je bil popravljen v primeru karambola...dobra kolega kupujeta sesute avte,da je veselje;z najmanjsimi moznimi stroski ga naredijo,da lepo izgleda;avto hisa jih potem prodaja kot neposkodovane in nekarambolirane...in ce kupis tak avto...seveda ima okvar precej(stekla,podvozje,elektrika...);ni pa kriva znamka in model avta;kriva je zaletavost kupca,ki tako sranje kupi;pa naj si bo laguna,mercedes,dajvu,trabant ali lamborđini...
in najlažje je potem iskat krivca drugje...
lp tdk
Laguna...je dober;ne dober...je zelo dober avto!Ce pa eni kupite drek od avta,pa ni kriv model ali znamka...krivi ste sami,da vas je nekdo lepo nategnil...sedaj pa pljuvajte in si dajte duska vsi,ki ste denar dali za sranje pa vas sedaj peče...ampak lastne krivde in neznanja pa ne priznajte...da ne boste izpadli naivneži ali bolje rečeno bedaki.
tdk je napisal/-a:lumpii je napisal/-a:ucman18 je napisal/-a:zanimajoo me okvare napake če priporočete za nakup?
O lagunah sem pisal po tem forumu ze skoraj cele romane...sedaj vozim ze tretjo laguno;in ce bi bila tako sranje od avta,kot nekateri pravijo,je se povohal nebi,ne pa jo kupil...
Zanima me eno...kaksno laguno II dci si kupil? In od koga?Koliko km prevozenih?Kako ,kje je bila servisirana?...Mater ste eni pametni...se najde smrkavec star 20 let,ki mu ata da 5-8 k euro naj si kupi avto...in potem kupi;gleda samo spojlerje pa alu felne,pa vizualni izgled...in seveda,da je letnik cim mlajsi,cim manj km na stevcu in seveda cena...cena je tista,ki premami.Kje po vprasal za racune servisov,kje bo dal 100 eurov in avto peljal npr na AMZS ali pooblasceni servis,da mu nekdo pameten da nasvt,kaj kupuje...kje pa;dovolj je pameten,da bi mu kdo kaj pametnega povedal...
In potem ko kupi mačka v žaklju pljuva po modelu in zmamki,namesto,da bi se udaril po lasti neumni glavi,da je kupil tak avto...ja,seveda,lastno napako je tezko priznati;lazje je pljuvati in iskati krivca vedno nekje drugje...saj veste,lažje je pometat drug prag,samo svojega ne.
In se nekaj...ne trdim,da laguna nima serijskih napak;jaz jih pač nisem opazil;kateri avto jih pa nima?Če bi bila laguna tak sekret,a bi jo kdo še kupil?Novo ali rabljeno...in si kupil avto nekaramboliran?In kako je bil popravljen v primeru karambola...dobra kolega kupujeta sesute avte,da je veselje;z najmanjsimi moznimi stroski ga naredijo,da lepo izgleda;avto hisa jih potem prodaja kot neposkodovane in nekarambolirane...in ce kupis tak avto...seveda ima okvar precej(stekla,podvozje,elektrika...);ni pa kriva znamka in model avta;kriva je zaletavost kupca,ki tako sranje kupi;pa naj si bo laguna,mercedes,dajvu,trabant ali lamborđini...
lp tdk
Laguna...je dober;ne dober...je zelo dober avto!Ce pa eni kupite drek od avta,pa ni kriv model ali znamka...krivi ste sami,da vas je nekdo lepo nategnil...sedaj pa pljuvajte in si dajte duska vsi,ki ste denar dali za sranje pa vas sedaj peče...ampak lastne krivde in neznanja pa ne priznajte...da ne boste izpadli naivneži ali bolje rečeno bedaki.
ucman18 je napisal/-a:zanimajoo me okvare napake če priporočete za nakup?
lumpii je napisal/-a:tdk je napisal/-a:lumpii je napisal/-a:ucman18 je napisal/-a:zanimajoo me okvare napake če priporočete za nakup?
lp tdk
Ko sem kupil mojo Laguno 2 je bil avto v nulo.
1. lastnik, servisna njiga poštemplana, vsi računi, narejen mali servis in prevoženo je imela 70.000km. Moja je bila v metal črni barvi z dinamic opremo in original 17 col platišči.....notranjost pa je krasilo delno usnje na športnih sedežih.... avtomatska klima itd.....esp, .....senzor za dež, avtomatska zatemnitev vzvratnega ogledala....
Uglavnem avto je bil v nulo in skoraj tako rekoč sanjski......pol se je pa s cajtom začelo, kar sem gori pisal....ni to to....do 100.000 se nebi smelo nič pokazati od okvar....ne pa že pri 80.000 prve pizdarije s šajbo, egr ventl...itd....aja pa še katalizator se je malo sesul in je po vsakem premiku avta malo porožljalo....pozimi je polno čričkov v armaturi, podvozje nabija v karosserijo kot noro... ( avto bil prečekiran spodaj v nulo. brez luftov, končniki, roke vse ok).....
Osebno nisem preveč zadovoljen z njo...
ti pa prosim ne bodi preveč pameten...ker si tako videti, da ti kar škodi.....sam sem verjetno starejši od tebe, renoje pa vozim že 15 let......
sašo5 je napisal/-a:ucman18 je napisal/-a:zanimajoo me okvare napake če priporočete za nakup?
evo, zate avto kot nov znano poreklo, vzet pri tej avtohiši notri(lastnik je kupil audija A6) ..........in to ne boš verjel že več kot dve leti nazaj; ja avto stoji dve leti pri Radanovičih, ta cena, ki je napisana, tud če gre na polovico za avto noben ne vpraša niti ga pogleda; ja "dragi moji" to je Renault....
http://www.avto.net/2004/dealer_oglas.asp?id=797831
zlabon je napisal/-a:Tisti ki imajo lagune jih hvalijo na polno, tisti ki so jih pa imeli jih pa pluvajo da jih bolj nebi mogl![]()
![]()
No, kaj je zdej res?(jaz sem si že sam odgovoril na to vprašanje)
lumpii je napisal/-a:TDK: naslednji avto bo jeseni ( vmes še laguno 1 Ph2 prodam) in bo to BMW 5 E60 za 2.2i motorjem ali pa Honda Accord 2.4i executive.
Z dizlelskim sranjem sem zaključil..... Okvare so tudi pri beemvejevih peticah 2.5d in 3.0d motorjih...ravno tako na mazdah, in ostalih dizelskih mlinčkih.
Raje točim 2 litra več na 100km kot pa potem, ko rabiš menjat turbača, intercoolerje, šobe, pumpe, in podobna sranja, katera stvar je vsaka dražja od 500€...., turbine po 1000€,....
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 6 gostov