ves600 je napisal/-a:Hvala za informacije, kaj se ti je pa zamerilo pri A1, k si rekel da si bil trikrat tam?
Meni je stregel en malce zmeden model, bil pa je prijazen. Vendar nekja ni imel preveč časa, kar me je malce motilo.
A se drugače pač da preveriti sploh kje, če so km realni?
Hvala
ves600 je napisal/-a:Hvala za informacije, kaj se ti je pa zamerilo pri A1, k si rekel da si bil trikrat tam?
Meni je stregel en malce zmeden model, bil pa je prijazen. Vendar nekja ni imel preveč časa, kar me je malce motilo.
A se drugače pač da preveriti sploh kje, če so km realni?
Hvala
bsheep je napisal/-a:Se jest tut strinajm da za mondeote karavan ghia ni ga avta za ta dnar in ta letnik bolšega! Sam če že zdej nima cena kaj šele kasnej.Tko kot un primer mal zgoraj 2.2 tdci z vso možno opremo je že zdej samo 9.000e...
![]()
![]()
![]()
bsheep je napisal/-a:Ja ok o kakovosti res nemorš kj preveč dobrga povedat(material,notranjost,črički,..) pač to je ford...Sam za ta dnar je ta 2.2 tdci najbolš kar lahko dobiš za ta dnar...
bsheep je napisal/-a:Se jest tut strinajm da za mondeote karavan ghia ni ga avta za ta dnar in ta letnik bolšega! Sam če že zdej nima cena kaj šele kasnej.Tko kot un primer mal zgoraj 2.2 tdci z vso možno opremo je že zdej samo 9.000e...
![]()
![]()
![]()
sašo5 je napisal/-a:Polo78 je napisal/-a:Zame osebno je znamka na nivoju VW-ja ali celo nad njim...
TRIJOADIJO....HAlloooooooooo- še enga prjatla s prdobu.....
P.S Polo78; če VI tako rečete, potem je že res
P.S1. ....78 je letnica tvojega rojstva?
Polo78 je napisal/-a:Kakovostno se je Ford v zadnjih letih precej dvignil, tudi glede pleha. Zakaj so rabljeni relativno poceni pa verjetno tiči ravno v zgoraj naštetih problemih iz preteklosti, ki pa so jih kot rečeno odpravili.
Zame osebno je znamka na nivoju VW-ja ali celo nad njim. Osebno poznam precej zadovoljnih lastnikov (novejših) Fordov (tudi doma imamo enega), kar za VW ne bi mogel trditi. Ta k***ev imidž določene znamke je pri folku tako globoko zakoreninjen nekam, da enostavno so stvari potem take, kakršne pač so. No, bo pa vsaj racionalen folk kupoval relativno kvalitetne avte poceni.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov