more je napisal/-a:Colt se niti slučajno ne more primerjati z nemško konkurenco. Kakovost izdelave in materialov je porazna. Za moje pojme je en od največjih jajcov kar sm jih kdaj pelu.
The Smart and the Mitsubishi are actually sister cars, sharing as much as 60% components to make the Smart project financially viable while increasing the profitability of Colt.
cr33p je napisal/-a:Mene notranjost ni prepričala, ker je zelo "plastik-fantastik".
Sicer pa odličen avto. Za cca 9.000€ se je pred časom prodajal en X-siddharta Colt CZT, črn, z okoli 70.000km. V kolikor bi se lahko navadil na notranjost, bi ga sigurno vzel. A mi pač full pomeni, da se za volanom dobro počutim.
dBAss je napisal/-a:A sem kje napisal 0-100km/h ? Sicer pa ma stari colt 8.0 novi 7.4, prvi model RS-a 6.9, zadnji model RS-a pa 6.0 . Vse tovarniški podatki![]()
Prijatelj ima RS-a 2006 sestrična pa CZT-a 2006 in izjava lastnika RS-a je bila da CZT bolj potegne, ni rekel kje, kaj pa nevem mogoče 80-120, 30-70 ... ampak saj nima veze ker itak ne pašeta v isti rang
CupraR je napisal/-a:Zadnji RS 6,0 kje ti žviš![]()
![]()
![]()
Prožnost pr turbaču v določeni prestavi in intervalu je sigurno boljša (khm le zakaj), občutek da bolje potegne pa tudi (khm le zakaj)
dBAss je napisal/-a:CupraR je napisal/-a:Zadnji RS 6,0 kje ti žviš![]()
![]()
![]()
Prožnost pr turbaču v določeni prestavi in intervalu je sigurno boljša (khm le zakaj), občutek da bolje potegne pa tudi (khm le zakaj)
[url]
http://www.renault.si/nova-vozila/osebn ... EC417_SLVN
[/url]
khm zaradi navora :P
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov