Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

porsche_c4
Nov uporabnik

zenima me vase mnenje za porsche

Napisal/-a porsche_c4 Sr feb 25, 2009 12:27 am

Pozdravljeni,

imam eno vprašanje. Kupujem Porsche carrera 4 cabrio (letnik od 2000-2003 )
videl sem enega vse uredu in prow zunanja barva avtomobila je metalik siva notranja pa temno zelena. problem nastane pri obliki v cabrio ta skladnost siv avto notr pa temno zeleno se samo meni zdi cudno ali tudi vam? Res sem v dvomih, ne bi rad da bi se mi smejali v taki kombinaciji. :)

Najlepša hvala za odg. že v naprej.
p.s ne rabim odg kot naprimer: kupi novega pa bos imel po zelji ali pa vzemi enega kjer je barva notranja drugacna. zelim slisat samo vase mnenje te kombinacije.

lp[/b]

Uporabniški avatar
Sheeper
Nov uporabnik

Napisal/-a Sheeper Sr feb 25, 2009 1:41 am

Ja in kaj zdaj če se ti bodo smejali ?? Važno da je tebi všeč in da boš ti zadovoljen. Meni osebno ni všeč zelena barva oz je čisto odvisno od oblike avta,odtenka barve itd...
Zadnjič spremenil Sheeper, dne Sr feb 25, 2009 2:46 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
c.o.b.
Uporabnik

Napisal/-a c.o.b. Sr feb 25, 2009 1:49 am

no evo enmu že ta barva ni všeč tko da ne smeš kupt - barva mora ugajat vsem, najmanj pa teb :roll:

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Sr feb 25, 2009 2:01 am

c.o.b. je napisal/-a:no evo enmu že ta barva ni všeč tko da ne smeš kupt - barva mora ugajat vsem, najmanj pa teb :roll:

Zelo res - najmanj pomembno je, da ugaja tebi. Predvsem mora ugajat počitniško-šolski mulariji, da ti ga ne bojo fental, če jim ne bo všeč. Zdaj prestajajo šolsko detoksikacijsko krizo, pa še dolgčas jim psiho spodnaša in so še posebno občutljivi na razne barvne kombinacije v Porschejih.
Morda lahko povprašaš učitelje, kdaj je mularija najbolj prijazna - če imajo sivo jakno in zelene hlače ali obratno (hlače zelene in jakno sivo)? :roll:

Uporabniški avatar
Matjaz46
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Matjaz46 Sr feb 25, 2009 2:38 am

Samo res kako vprasanje!ce nam je vsec barva, ne poznam te zato te ne morem obsojat ampak če mislis taksne bedarije tu sprasevat po vsej verjetnosti ne kupujes tega avta ampak na splošno sprasujes ce nam je vsec! Mislim zaj ce bo nam vsec pol si bos kupo al kaj, daj no mir!
Sicer pa meni notranja zalena ni vsec!

marej
Novinec

Kraj: Jesenice

Napisal/-a marej Sr feb 25, 2009 7:36 am

To je čisto stvar okusa,to bo tvoj avto in najbolje,da se sam odločiš.
Meni osebno zelen usnje ni všeč.
Driving an Audi without quattro is like having sex using a condom..only half of pleasure:)

Uporabniški avatar
Beastmaster
Novinec

Kraj: Domžale

Napisal/-a Beastmaster Sr feb 25, 2009 8:08 am

Kaj te zEnima? :roll:
Če imaš enico pri Slovenščini, ti je čist proW. :roll:
Mulc!
:lol: :lol:

Uporabniški avatar
Dejch
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejch Sr feb 25, 2009 8:29 am

Ja men je cist ql zelena barva. Sam fora je, da jz tega neb po forumih spraseval. :)

Uporabniški avatar
Sportivo
Poznavalec foruma

Kraj: Cerkno

Napisal/-a Sportivo Sr feb 25, 2009 8:32 am

Če ti ni všeč potem se vozi z zaprto streho, dokler ne našparaš da boš lahko notranjost preobleku :P .

Uporabniški avatar
Doktor
Novinec

Re: zenima me vase mnenje za porsche

Napisal/-a Doktor Sr feb 25, 2009 8:56 am

porsche_c4 je napisal/-a:Pozdravljeni,

videl sem enega vse uredu in prow zunanja barva avtomobila je metalik siva notranja pa temno zelena. problem nastane pri obliki v cabrio ta skladnost siv avto notr pa temno zeleno se samo meni zdi cudno ali tudi vam? Res sem v dvomih, ne bi rad da bi se mi smejali v taki kombinaciji. :)

p.s ne rabim odg kot naprimer: kupi novega pa bos imel po zelji ali pa vzemi enega kjer je barva notranja drugacna. zelim slisat samo vase mnenje te kombinacije.

lp[/b]

Vzemi ali pusti !

Ostane ti le še opcija - barvanje vozila in menjava notranjosti.

LP

Uporabniški avatar
a_sist
Poznavalec foruma

Napisal/-a a_sist Sr feb 25, 2009 9:28 am

Puncam ne bo všeč, ker roza in zelena ne pašeta skupaj... :P
No escape from the mass mind rape...

Uporabniški avatar
Sigor
Stalni uporabnik

Kraj: MB - okolica

Napisal/-a Sigor Sr feb 25, 2009 10:30 am

P veš kak lepo pašeta skupaj zelena in roza :lol:
Slika

porsche_c4
Nov uporabnik

Napisal/-a porsche_c4 Sr feb 25, 2009 11:02 am

esem je napisal/-a:
c.o.b. je napisal/-a:no evo enmu že ta barva ni všeč tko da ne smeš kupt - barva mora ugajat vsem, najmanj pa teb :roll:

Zelo res - najmanj pomembno je, da ugaja tebi. Predvsem mora ugajat počitniško-šolski mulariji, da ti ga ne bojo fental, če jim ne bo všeč. Zdaj prestajajo šolsko detoksikacijsko krizo, pa še dolgčas jim psiho spodnaša in so še posebno občutljivi na razne barvne kombinacije v Porschejih.
Morda lahko povprašaš učitelje, kdaj je mularija najbolj prijazna - če imajo sivo jakno in zelene hlače ali obratno (hlače zelene in jakno sivo)? :roll:

lol. ta je pa dobra :)) na porsche lj pravijo da za obliko cabrioleta more bit bolj nenavadna barva. sej to mate prow kupu bom avto zase ljudi bo pa itak tako al tako neki motlo nikoli ne mores ustrezat vsemm. kaj bo pa drugim pickam vsec me ne zanima samo da je vsec moji punci!

porsche_c4
Nov uporabnik

Napisal/-a porsche_c4 Sr feb 25, 2009 11:04 am

Doktor je napisal/-a:

lp[/b]

Vzemi ali pusti !

LP

menjava notranjsosti ni mozna ker je vse v usnju sm tudi v vprasal na porsche in ni mozno.

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a cruiser1 Sr feb 25, 2009 11:09 am

Ma kaj zdaj to sprašuješ??A kopuješ avto zaradi sebe ali zaradi drugih :roll: ?? Zaradi barve notranjosti se ti pa res nebo noben smejal, no vedno se najde kakšen tepec ampak na take se pa res niima smisla ozirat. Men se zdi zelena čist v redu. Jaz bi kupil in me boli k**c, kaj si drugi mislijo!

dBAss
Novinec

Napisal/-a dBAss Sr feb 25, 2009 11:20 am

Prej kot barvo bi na tvojem mestu gledal da je letnik 2002+ kateri je faceliftan in motor ima prostornino 3.6L za katerega pravijo da je veliko boljši od 3.4 in manj kvarljiv ;) Tak avto se ti po mojem mnenju splača uvozit iz USA ali ta trenutek še bolj iz UK če ga najdeš v LHD izvedbi ;)

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Napisal/-a bass Sr feb 25, 2009 11:38 am

Definitivno uvozi iz USA. Pa izbiro maš tako, da se lahko preseravaš glede vseh možnih barv. Da ne omenjam, da bo ceneje, a res tudi malo bolj zapleteno kot nakup pri Porsche Slovenija. :lol:
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
tristan01
Poznavalec foruma

Kraj: Štajerska

Napisal/-a tristan01 Sr feb 25, 2009 12:25 pm

porsche_c4 je napisal/-a:
Doktor je napisal/-a:

lp[/b]

Vzemi ali pusti !

LP

menjava notranjsosti ni mozna ker je vse v usnju sm tudi v vprasal na porsche in ni mozno.

Če razmišljaš o tej varianti raje kupi novega. Strošek menjave notranjosti bo astronomski. Vsak ki premore ščepec zdrave pameti niti pomislil ne bo da bi menjal notranjost ker mu ni všeč barva.

Če zbiraš po barvi pa kot so predlagali - uvoz iz USA.

LP Tristan01
Iskalec resnice in modrosti. Lahko si videl svojo prihodnost. Ostali so te dojemali kot idealista, ki jim sveti pot do lepše prihodnosti.
Naloga, ki si jo prinesel iz prejšnjega življenje:
Dovršitev tvoje naloge s pomočjo starejšim in otrokom. V prejšnje življenje si prišel z namenom pomagati ubogim in nemočnim.

Uporabniški avatar
cky2k
Uporabnik

Kraj: Prevalje(Koroška)

Napisal/-a cky2k Sr feb 25, 2009 12:41 pm

porsche_c4

Res sem v dvomih, ne bi rad da bi se mi smejali v taki kombinaciji.

Boli te ku**c kaj si bodo drugi mislal o tem,ti si moraš izbrat kar se teb dopade in se boš ti v avtu počutil uredu!!!!
VW golf IV

Uporabniški avatar
Doktor
Novinec

Napisal/-a Doktor Sr feb 25, 2009 12:54 pm

porsche_c4 je napisal/-a:
Doktor je napisal/-a:

lp[/b]

Vzemi ali pusti !

LP

Kdo na Porsche (prodajalec, trgovec ... ) ti je to povedal ?

Malce butasto zgleda, da Porsche ne more zagotoviti to, kar si lahko privoščiš v čisto "ljudskem" avtu kot je npr. CLIO.

LP
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov