DWR je napisal/-a:UN majo kar lepo zalogo toyot na kosovem, ki se po določenem času prodajajo v velikem številu, vse enake, razen mogoče barva.
So 99 letniki, 3.0 td 4runner.
Prodaja jih domačin (avdi bajrami).
Ker so povsod, ima tut vezo v slo-grosuplje.
cena je 6.5k, prevoz in baje davščine 1.2k. Denar je rekel da NE vnaprej, ampak da ga pripelje in potem keš, zaželjeno je da si pridem izbrat vozilo.
Kaj je tu za pričakovat in na koga se lahko obrnem za točne info glede možnosti registracije?
Avti so bili novi direkt iz japonske za UN kosovo, se pravi euro 2 je vprašaj in s tem homologacija. Verjetno bi bil potreben uvoz s plačilom ddv (na ceno novega, rabljenega?) in pa ostale dajatve, ki padejo na vsak rabljen avto.
Od leta 96 se 4runner pri nas ni več prodajal. Teh nekaj ki so na naših cestah so 94-96, tako da bi bil edini tak avto.
DWR je napisal/-a:Hiluxa sem najprej hotel tudi sam, eden je bil pred časom na anet 98 letnik, bel, na števcu 170k, na servisni knjigi zadaj 270k...šel za 7500.
Veliko jih imaš po evropi ampak so vsi 2.4td, ki je malce švoh motor, čeprav v realnosti kar skoči. Slabost je pokanje glav.
Ker sem iskal dual cab-a, nekako ni bilo dovolj prostora za gor tresnit motor, zato sem raje šaltal na iskanje suv-a s kljuko.
Pogon je itak isti, boljši motor 3.0 in do 2 generacije ima 4 runner- do 95 letnika šasijo isto kot hilux, razen zadnje vzmetenje je vijačno namesto listnato.
DWR je napisal/-a:jay, ali si imel kakšna srečanja ali bolj iz poznavanja situacije ker imaš kolege ali si v vojski in veš kako delajo z avti.
_furby_ iz luke verjetno šibajo po evropi, recimo prodajalec ima vezo za preprodajo v Nemčiji-Mannheim. Kdaj pa si jih videl tam?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov