a_sist je napisal/-a:Honda v Ljubljani in Opel na kajuhovi ( LJ ).
Civica mi je dal za 2 uri... Astro karavan pa za 5
Ker sem v začetni fazi kupovanja avtomobila, sem tudi sam zainteresiran za testne vožnje.
V NM sem pisal maile za Bravota ( avtohiša ADRIA), kjer jih sposojajo samo med delavniki med 8 in 16h.. ko da bo kdo vzel dopust, da bo šou na eno bogo testno vožnjo.. hkrati tam delajo tudi v soboto.. ampak v soboto 'ni šans' ( zgleda da ga v soboto fura žena od prodajalca.. ). Še huje je bilo pri avtohiši Berus ( v cikavi - NM ), kjer s transparentom sicer vabijo na testne vožnje - na mail mi niso niti odgovorili. Enako je bilo pri Renault salonu v NM ( zanimal sem se za testno vožnjo novega megana.. ). Ni naročil? Ni prodaje? Sploh se ne čudim..
a_sist je napisal/-a:V NM sem pisal maile za Bravota ( avtohiša ADRIA), kjer jih sposojajo samo med delavniki med 8 in 16h.. ko da bo kdo vzel dopust, da bo šou na eno bogo testno vožnjo.. hkrati tam delajo tudi v soboto.. ampak v soboto 'ni šans' ( zgleda da ga v soboto fura žena od prodajalca.. ). Še huje je bilo pri avtohiši Berus ( v cikavi - NM ), kjer s transparentom sicer vabijo na testne vožnje - na mail mi niso niti odgovorili. Enako je bilo pri Renault salonu v NM ( zanimal sem se za testno vožnjo novega megana.. ). Ni naročil? Ni prodaje? Sploh se ne čudim..
frgo je napisal/-a:a_sist je napisal/-a:V NM sem pisal maile za Bravota ( avtohiša ADRIA), kjer jih sposojajo samo med delavniki med 8 in 16h.. ko da bo kdo vzel dopust, da bo šou na eno bogo testno vožnjo.. hkrati tam delajo tudi v soboto.. ampak v soboto 'ni šans' ( zgleda da ga v soboto fura žena od prodajalca.. ). Še huje je bilo pri avtohiši Berus ( v cikavi - NM ), kjer s transparentom sicer vabijo na testne vožnje - na mail mi niso niti odgovorili. Enako je bilo pri Renault salonu v NM ( zanimal sem se za testno vožnjo novega megana.. ). Ni naročil? Ni prodaje? Sploh se ne čudim..
Adria da brez prodajalca avto za par minut, da se zapelješ 3 ovinke. Pri Berusu gre zraven prodajalec. Pri TPV-ju (renault, nissan, dacia) mečejo ključe avtomobila dobesedno za tabo, da se pa ja pojdi zapeljat za 1 uro. Lahko pa je recesija kaj poslabšala razmere, je pa vsekakor čisto drugače če se osebno oglasiš kot če pošlješ mail.
mihaing je napisal/-a:Morda veste pri kateri avtohiši se da zapeljati z avtom vsaj eno uro na testno vožnjo brez prodajalca, da ti ne diha za ovratnik.
Lahko gre za katero koli znamko, ker bom pač kupil nekaj za žensko.
Vem za Hyundai.
Po forumu brska: Google [Bot] in 12 gostov