mišek je napisal/-a:Ko sem bil jaz študent sem bil brez avta, najceneje. Ne vem kje zdaj piše, da pa more met študent avto? Pojt na avtobus pa vlak. Tak sem jaz hodil v šolo. Ne pa kar avto kupovat. Ko boš pa na šihtu boš pa mel denar pa če boš rabil bo pa tudi avto ne?
To je men šlo v času študija na živce. Pred študentom povn park plac in vse ulice v okolici. Zato, da se v nedeljo pripelje in v petek odpelje. Pa to niti niso bili slabi avti.
A študenti potem jamrajo, kako nimajo denarja, pa kak so boni dragi ...itd. Sem si mislu, marš sam tih bot, jamra za bone, tam pa čik v lapah pa vsak večer povne gostilne, pred študentom mu pa še avto stoji.
Ne ciljam zdaj to direkt naslovnika teme, ampak nasplošno mi gre ta študentarija naživce. Ker živijo kot ptički na vejo, razvajeni kot sam vrag, bog ne daj, da bi šel na bus ali pa vlak, a na koncu pa se pritožujejo nad ceno bonov pa študentskih domov pa takih stvari.
offtopic stari
drgač pa je tko, sm biv brez avta mal več k en let zdele iz tega razloga ki si ga napisal, ni se mi izšlo finančno, zdj ga pa nujno rabm ker bom začel delat prek študenta pr eni firmi v moji stroki in zahtevajo da mam lasten prevoz, ker je neki pošiljanja naokoli, tko da morm met svoj avto, rad bi pa čim cnej skos pršu ne.
Maš pa v neki meri prov ne, sam morš vedet da niso vsi študenti revni, večina k se z avti voz majo atije pa mamice polne keša, tisti k pa nimamo gremo pa peš, sj če statistiko v roke vzameš ni niti približno tok študentskih avtov kokr je študentov. sploh pa parkingov okol fakultet
tko da don't be a student hater man