xsara je napisal/-a:res imaš prav glede spojlerja, prav tako pa imajo osmice ponavadi 195 kilovatov in ne 206, kot ta, no pa smo že nekaj skupaj pogruntali, mogoče pa gre za kakšno mučko, sicer ne bom na pamet govoru, bo moral pokomentirat nekdo, ki se malo bolj spozna na evote...........
chevy je napisal/-a:xsara je napisal/-a:res imaš prav glede spojlerja, prav tako pa imajo osmice ponavadi 195 kilovatov in ne 206, kot ta, no pa smo že nekaj skupaj pogruntali, mogoče pa gre za kakšno mučko, sicer ne bom na pamet govoru, bo moral pokomentirat nekdo, ki se malo bolj spozna na evote...........
LoCo & ROADRUNNERIX
ijuvan je napisal/-a:Niso EVO-ti s temi spojlerji uvoženi iz Amerike? Pa šarkijev nimajo na strehi, odbijač pa je - se mi zdi - tudi drugačen. Tale EVO pa je iz okolice Velenja (Gaberke). Kadar sem ga videl se je vozil lepo - brez tiščanja. Res pa je, da ga nisem videl pogosto. Se pa tudi ni govorilo okoli, da nekdo z Mitsubishijem brezglavo divja okoli - če ti to kaj pove....
ijuvan je napisal/-a:Niso EVO-ti s temi spojlerji uvoženi iz Amerike? Pa šarkijev nimajo na strehi, odbijač pa je - se mi zdi - tudi drugačen. Tale EVO pa je iz okolice Velenja (Gaberke). Kadar sem ga videl se je vozil lepo - brez tiščanja. Res pa je, da ga nisem videl pogosto. Se pa tudi ni govorilo okoli, da nekdo z Mitsubishijem brezglavo divja okoli - če ti to kaj pove....
mihaing je napisal/-a:Kar se tiče glede spojlerja predvidevam, da si ga je dal odstraniti. Jaz bi i ga tudi, ker je prav smešen in nepraktičen.
chevy je napisal/-a:ijuvan je napisal/-a:Niso EVO-ti s temi spojlerji uvoženi iz Amerike? Pa šarkijev nimajo na strehi, odbijač pa je - se mi zdi - tudi drugačen. Tale EVO pa je iz okolice Velenja (Gaberke). Kadar sem ga videl se je vozil lepo - brez tiščanja. Res pa je, da ga nisem videl pogosto. Se pa tudi ni govorilo okoli, da nekdo z Mitsubishijem brezglavo divja okoli - če ti to kaj pove....
Pri nas imajo vortex generatorje samo z MR opcijo opreme. V ZDA je to kot dodatna oprema.
Ameriški imajo bolj debel/masiven zadnji odbijač kot ta, ki si dal link > http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2688499&show=1
Glede opreme in razlik po opremi:
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... 45#1107345
_BiStRi_ je napisal/-a:mihaing je napisal/-a:Kar se tiče glede spojlerja predvidevam, da si ga je dal odstraniti. Jaz bi i ga tudi, ker je prav smešen in nepraktičen.
OMG, daleč od smešnega, na takšnem avtu pač to mora biti, tako to je, ker se to rabi![]()
Določene izvedenke za določene trge so imele manjše, določene večje...ga pač zamenjaš za večjega kasneje...
O avtu ti bo pa verjetno LoCo znal povedat kej več.
Lp
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.
LoCo je napisal/-a:Evo VIII SSL, je iz amerike, bil je zbit sigurno tko k vsi ostali. Zved kok je bil zbit pa preglej ce je dobr sestavlen. Ce je, kupi. Ce rabs koga da gre s tabo bos dal za benz pa pridem jz s tabo.
Pa btw:
Spredne luci so ameriske in za evropski trg nelegalne ker so pozicije rumene namest bele, pa zlo verjetno so tut xenonke notr pa nima 4 airbagov tko kt pise na avto.net
ce te pa se kej zanima pa vpras
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov