Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
xsara
Uporabnik

Kraj: Mal naokol

Lancer evo VIII, pozna kdo ?

Napisal/-a xsara Sr apr 15, 2009 5:07 pm

Upam, da ni že kdo spraševal o konkretnem avtomobilu, pozna morda kdo zgodovino ali lastnika vozila v spodnjem linku ?

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2604105&show=1

hvala lepa za morebitne informacije
citroen for life, aja and fiat too, aja pa še mitsubishi.......

Uporabniški avatar
xsara
Uporabnik

Napisal/-a xsara Sr apr 15, 2009 6:03 pm

nobenga, ki bi kaj vedel o vozilu?..........

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz Sr apr 15, 2009 6:17 pm

Za tak avto si moraš vzet čas za kupovanje, ne smeš bit v manj kot eni uri že ves nestrpen :P :)

Uporabniški avatar
xsara
Uporabnik

Napisal/-a xsara Sr apr 15, 2009 6:27 pm

W|zz je napisal/-a:Za tak avto si moraš vzet čas za kupovanje, ne smeš bit v manj kot eni uri že ves nestrpen :P :)

jap se strinjam, no preden grem pogledat pa rabim kakšno morebitno informacijo več......... 8)

chevy
Poznavalec foruma

Napisal/-a chevy Sr apr 15, 2009 6:37 pm

Kaj nimajo 8-ke ta velik spojler odzadaj?

Uporabniški avatar
xsara
Uporabnik

Napisal/-a xsara Sr apr 15, 2009 6:42 pm

res imaš prav glede spojlerja, prav tako pa imajo osmice ponavadi 195 kilovatov in ne 206, kot ta, no pa smo že nekaj skupaj pogruntali, mogoče pa gre za kakšno mučko, sicer ne bom na pamet govoru, bo moral pokomentirat nekdo, ki se malo bolj spozna na evote...........

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Kraj: Slovenc

Napisal/-a mihaing Sr apr 15, 2009 6:44 pm

Kar se tiče glede spojlerja predvidevam, da si ga je dal odstraniti. Jaz bi i ga tudi, ker je prav smešen in nepraktičen.

chevy
Poznavalec foruma

Napisal/-a chevy Sr apr 15, 2009 6:46 pm

xsara je napisal/-a:res imaš prav glede spojlerja, prav tako pa imajo osmice ponavadi 195 kilovatov in ne 206, kot ta, no pa smo že nekaj skupaj pogruntali, mogoče pa gre za kakšno mučko, sicer ne bom na pamet govoru, bo moral pokomentirat nekdo, ki se malo bolj spozna na evote...........

LoCo & ROADRUNNERIX

Uporabniški avatar
xsara
Uporabnik

Napisal/-a xsara Sr apr 15, 2009 6:50 pm

chevy je napisal/-a:
xsara je napisal/-a:res imaš prav glede spojlerja, prav tako pa imajo osmice ponavadi 195 kilovatov in ne 206, kot ta, no pa smo že nekaj skupaj pogruntali, mogoče pa gre za kakšno mučko, sicer ne bom na pamet govoru, bo moral pokomentirat nekdo, ki se malo bolj spozna na evote...........

LoCo & ROADRUNNERIX

jap prava naslova........drgač pa mogoče je bil pa butnen odzadi, pa ni dal več original spojlerja gor, ker drugače originalni višji spojler ni samo zaradi izgleda, kot pri rižotkah ampak je dejansko funkocionalen pri performansih vozila, tako legi, kot downforcu pri višjih hitrostih, res pa je, da tudi nekoliko ovira pogled nazaj, ampak to mene ne moti............
Zadnjič spremenil xsara, dne Sr apr 15, 2009 6:53 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
ijuvan
Novinec

Kraj: SG

Napisal/-a ijuvan Sr apr 15, 2009 6:52 pm

Niso EVO-ti s temi spojlerji uvoženi iz Amerike. Pa šarkijev nimajo na strehi, odbijač pa je tudi drugačen (spodaj brez difuzorja). Tale EVO pa je iz okolice Velenja (Gaberke). Se vsak dan vozim skozi, in kadar sem ga videl, se je vozil lepo - brez tiščanja. Res pa je, da ga nisem videl pogosto. Se pa tudi ni govorilo okoli, da nekdo z Mitsubishijem brezglavo divja okoli - če ti to kaj pove....
Zadnjič spremenil ijuvan, dne Sr apr 15, 2009 6:59 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
xsara
Uporabnik

Napisal/-a xsara Sr apr 15, 2009 6:58 pm

ijuvan je napisal/-a:Niso EVO-ti s temi spojlerji uvoženi iz Amerike? Pa šarkijev nimajo na strehi, odbijač pa je - se mi zdi - tudi drugačen. Tale EVO pa je iz okolice Velenja (Gaberke). Kadar sem ga videl se je vozil lepo - brez tiščanja. Res pa je, da ga nisem videl pogosto. Se pa tudi ni govorilo okoli, da nekdo z Mitsubishijem brezglavo divja okoli - če ti to kaj pove....

no ja v vozilu ima tudi otroški sedež, tako, da je očitno, da je družinski človek kar nekaj pomeni ali pa tudi nič, kar se tiče šarkijev pa spojlerjev, pa recimo tale drug lancer z spodnjega linka tudi nima šarkijev ima pa velik spojler
še link:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2688499&show=1

chevy
Poznavalec foruma

Napisal/-a chevy Sr apr 15, 2009 6:59 pm

ijuvan je napisal/-a:Niso EVO-ti s temi spojlerji uvoženi iz Amerike? Pa šarkijev nimajo na strehi, odbijač pa je - se mi zdi - tudi drugačen. Tale EVO pa je iz okolice Velenja (Gaberke). Kadar sem ga videl se je vozil lepo - brez tiščanja. Res pa je, da ga nisem videl pogosto. Se pa tudi ni govorilo okoli, da nekdo z Mitsubishijem brezglavo divja okoli - če ti to kaj pove....

Pri nas imajo vortex generatorje samo z MR opcijo opreme. V ZDA je to kot dodatna oprema.
Ameriški imajo bolj debel/masiven zadnji odbijač kot ta, ki si dal link > http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2688499&show=1
Se pa vidi tudi po števcu, ožji prostor za pritrditev tablice...

Glede opreme in razlik po opremi:
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... 45#1107345

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _BiStRi_ Sr apr 15, 2009 7:03 pm

mihaing je napisal/-a:Kar se tiče glede spojlerja predvidevam, da si ga je dal odstraniti. Jaz bi i ga tudi, ker je prav smešen in nepraktičen.

OMG, daleč od smešnega, na takšnem avtu pač to mora biti, tako to je, ker se to rabi :D

Določene izvedenke za določene trge so imele manjše, določene večje...ga pač zamenjaš za večjega kasneje...

O avtu ti bo pa verjetno LoCo znal povedat kej več.

Lp
555

Uporabniški avatar
xsara
Uporabnik

Napisal/-a xsara Sr apr 15, 2009 7:03 pm

chevy je napisal/-a:

Pri nas imajo vortex generatorje samo z MR opcijo opreme. V ZDA je to kot dodatna oprema.
Ameriški imajo bolj debel/masiven zadnji odbijač kot ta, ki si dal link > http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2688499&show=1

Glede opreme in razlik po opremi:
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... 45#1107345

a super točno ta link sem imel v mislih, ampak mi ga ni uspelo najti..........

chevy
Poznavalec foruma

Napisal/-a chevy Sr apr 15, 2009 7:04 pm

;)

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Kraj: Slovenc

Napisal/-a mihaing Sr apr 15, 2009 7:09 pm

_BiStRi_ je napisal/-a:
mihaing je napisal/-a:Kar se tiče glede spojlerja predvidevam, da si ga je dal odstraniti. Jaz bi i ga tudi, ker je prav smešen in nepraktičen.

OMG, daleč od smešnega, na takšnem avtu pač to mora biti, tako to je, ker se to rabi :D

Določene izvedenke za določene trge so imele manjše, določene večje...ga pač zamenjaš za večjega kasneje...

O avtu ti bo pa verjetno LoCo znal povedat kej več.

Lp

Ja verjamem da je zadeva funkionalna in nimam nič proti, samo se je potrebno vprašati kdaj začne delovati in koliko?

Potem si mnenja da vse limuzine za hitro vožnjo potrebujejo takšen spojler?

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Sr apr 15, 2009 7:21 pm

Tisti ki mi trdi da je na serijskem evotu toti spojler nujno potrebn bi po mojem mogo dobit vsaj kaksen focn, ce ne dva. Je pa res, da brez tega spojlera evo ni evo...

Uporabniški avatar
LoCo
Uporabnik

Napisal/-a LoCo Sr apr 15, 2009 7:32 pm

Evo VIII SSL, je iz amerike, bil je zbit sigurno tko k vsi ostali. Zved kok je bil zbit pa preglej ce je dobr sestavlen. Ce je, kupi. Ce rabs koga da gre s tabo bos dal za benz pa pridem jz s tabo.

Pa btw:
Spredne luci so ameriske in za evropski trg nelegalne ker so pozicije rumene namest bele, pa zlo verjetno so tut xenonke notr pa nima 4 airbagov tko kt pise na avto.net

ce te pa se kej zanima pa vpras

lp
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.

Slika

Uporabniški avatar
xsara
Uporabnik

Napisal/-a xsara Sr apr 15, 2009 7:39 pm

LoCo je napisal/-a:Evo VIII SSL, je iz amerike, bil je zbit sigurno tko k vsi ostali. Zved kok je bil zbit pa preglej ce je dobr sestavlen. Ce je, kupi. Ce rabs koga da gre s tabo bos dal za benz pa pridem jz s tabo.

Pa btw:
Spredne luci so ameriske in za evropski trg nelegalne ker so pozicije rumene namest bele, pa zlo verjetno so tut xenonke notr pa nima 4 airbagov tko kt pise na avto.net

ce te pa se kej zanima pa vpras

lp

hvala za info, bom ga šel pogledat in če bo kokr tok dobr zgledu, pa se bova potem zmenla, pa bom dal za benz pa pivo pa greva pogledat :lol:

aja še to, na kaj je treba bit še pozoren recimp dif, turbina.........nekaj se spoznam na turbake tudi sam, ker sem enga skup sestavu...........(uno t)

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _BiStRi_ Sr apr 15, 2009 7:50 pm

mihaing je napisal/-a:
Potem si mnenja da vse limuzine za hitro vožnjo potrebujejo takšen spojler?

To pa nisem rekel, na EVO tu pač to more bit, prav tako na STI...ker brez tega ni pravi EVO, oziroma STI.
555
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov