maki13 je napisal/-a:Lep pozdrav vsem mojstrom.
Malo razmisljam o zamenjavi mojega starega megana l2000.
Gledal sem cene na avtonetu in skoraj ne morem vrjet...
Kako se lahko megani dci-ji letnik 04-06 prodajajo po 5000-6000€...
Ali se samo meni zdijo cene nenormalno nizke,ali so renojevi dizli res tako slabi?
Pa prosim brez offtopica in kregarije zakaj ne kupim nemca ali japonca...
V nakup se mi ne mudi,samo malo raziskujem teren.
LP MAKI
maki13 je napisal/-a:Hala za hitre odgovore.
Vem da danes 5000€ ni malo,cudno pa se mi zdi,da tak avto nov stane 15.000€, zacetni model brez opreme.
Po petih letih pa 5-6000€...
Kolesar se mi zdi da je 1.5dci z 105 konji vec kot dovolj za voznjo po ljubljani?
Iz kje jih uvazajo in kako to najlazje prepoznas?
Gledam pa tega megana:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2447865&show=1
Kaksno je vase mnenje o avtu in prodajalcu?
LP MAKI
maki13 je napisal/-a:Hala za hitre odgovore.
Gledam pa tega megana:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2447865&show=1
Kaksno je vase mnenje o avtu in prodajalcu?
LP MAKI
maki13 je napisal/-a:Saj ravno to me moti,nikoli ne ves kaj z avtom poceli prejsnji lastniki...
A je mozno da je bil zavrten,glede na to da ga prodaja avto hisa so ga vrjetno kaj pogledali in preverili...
Se bom danes vrjetno na poti iz sluzbe ustavil tam pa vam porocam o avtu.
Sedaj imam 1.4. ki ima 100 konjev,tako da vem da bo tudi dizlskih 105 vrh glave.
Hvala vsem za info
LP MAKI
Patrik_A3 je napisal/-a: Bodi tudi pazljiv na tresenje motorja ko avto izklopiš ali pa na mestu,ker radi nosilci motorja pri 1.5 DCI crkujejo.
CHAN je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a: Bodi tudi pazljiv na tresenje motorja ko avto izklopiš ali pa na mestu,ker radi nosilci motorja pri 1.5 DCI crkujejo.
Sem pozabil. Tudi dokaj pogosta napaka. Vibracije se čutijo na volanu, ko stojiš s prižganim motorjem na mestu. Deluje, kot neogret motor pozimi, čeprav ravno dCi deluje zelo mirno (nepoznavalci na testni vožnji te napake večinoma ne opazijo).
CHAN je napisal/-a:Pri Renaultu je potrebno vedeti, da jih pri rabljenih tepe politika popustov, ki jih ponujajo pri novih.
Procentualno je izguba povsem podobna, kot pri ostalih - novi so pač bili toliko ugodnejši. Za primerjavo: leta 2004 je bil Megane za cca 500.000 starih sit cenejši od Golfa IV (to pomeni cca 2000€) - seveda primerljivo motoriziran ter opremljen. Cena rabljenih danes je dokaj sorazmerna, upoštevati pa je potrebno tudi veliko število Meganov na našem trgu (tudi iz tujine) ter fenomenalen image rabljenih Golfov pri nas.
Gre pa pri obeh modelih za povsem spodobne avtomobile.
Doktor je napisal/-a:
OFF: Leta 2004 se je tržil GOLF V, če je še bil na zalogi kakšen IV gen. bi moral imet načeloma ugodnejšo ceno.
LP
Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gostov