vrščivc je napisal/-a:Kašne so še kaj napake na takem avtu razen turbine?
LP
vrščivc je napisal/-a:Vidim, da bi vsi raje čistili cevi in odpadno listje kot pa da bi meni kateri pomagal pri tem avtu (ali kašnem podobnem)
Hvala
vrščivc je napisal/-a:Vidim, da bi vsi raje čistili cevi in odpadno listje kot pa da bi meni kateri pomagal pri tem avtu (ali kašnem podobnem)
Hvala
Psepi je napisal/-a:Jaz 1.8T ne bi zamenjal za 1.9TDI za nič na svetu. Sicer imam A4 b6, in v 30k km nobenih problemov. Ok bil je en problem, da so se zaradi iglic zamašili odtočni kanali in je to potegnilo za sabo nov servoojačevalec zavor, ampak kar se tiče pa same porabe in odzivnosti je pa cukr. Poraba 7,5-8L/100km ni nobena umetnost. Po AC pa pade tudi pod 7 če se voziš po omejitvah. Ker sem imel prej same atmosferce, sem rabil ene 14 dni da sem se navadil vozit po mestu . Dokler se ne navadiš je mestna takoj čez 10-11L/100km, sedaj pa tudi mestna ne prebije 9L/100km, ko sem točno pogruntal kako ga je najbolje vozit. Turbina dela čudeže
dnovak24 je napisal/-a:8 litrov kr sanjajte, blizu 10 bo vedno ali več, sploh mestna vožnja. Preglej tudi roke, da so vredu in da ne škripajo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov