Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

dtersek
Nov uporabnik

Pozna kdo tega megana???

Napisal/-a dtersek Sr jul 22, 2009 3:08 pm

http://www.avto.net/foto/2620598/1_530.jpg
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2620598&show=1
Prosim če gdo pozna ta avto naj mal pove kako pa kaj pa če se ga splača kupit!
HVALA ŽE VNAPREJ!

Uporabniški avatar
shaggx
Stalni uporabnik

Napisal/-a shaggx Sr jul 22, 2009 3:11 pm

ta avto stoji vsak dan pred našo šolo (vsaj med šolskim letom.) izgleda lepo ohranjen, videl nisem ali je lepo vožen ali ni...
Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
...:::Team:::...
Novinec

Kraj: ...It's Balkan you know, i change Bentley to Lada...

Napisal/-a ...:::Team:::... Sr jul 22, 2009 3:49 pm

Ta avto se že več ko eno leto prodaja. Je pa kar solidno ohranjen, sem ga zadnjič gledal, ko je bil pred enim dilerjem parkiran, ampak felne so katastrofa, polek tega jaz na tvojem mesu ne bi kupoval kabria z usnjem, ker ima kolega enakega še enake barve ker je bila to neka zadnja serija in je rekel da ne kupi več usnja v kabrioletu, ker je to nenormalno kak se zagreje hitro.

P.S: Govorim iz izkušenj, saj imam enakega Megana ampak z blagom, kar je bil en izmed kriterijev ko sem ga iskal ;)
P0rn Industries Inc.

speedfreak za moderatorja!

dtersek
Nov uporabnik

Napisal/-a dtersek Sr jul 22, 2009 4:08 pm

Hvala hvala za vse odgovore! ja poleti se segrejejo pozimi so pa mrzli! sej ma gretje sedežev sam škoda k nima še hlajenja! Kaj pa je narobe s felgami? So poribsane al kaj?

zlarre_
Novinec

Napisal/-a zlarre_ Sr jul 22, 2009 4:17 pm

dtersek je napisal/-a:Hvala hvala za vse odgovore! ja poleti se segrejejo pozimi so pa mrzli! sej ma gretje sedežev sam škoda k nima še hlajenja! Kaj pa je narobe s felgami? So poribsane al kaj?

Se ti ne zdijo prevelike in grde? :roll:

dtersek
Nov uporabnik

Napisal/-a dtersek Sr jul 22, 2009 4:24 pm

zlarre_ je napisal/-a:
dtersek je napisal/-a:Hvala hvala za vse odgovore! ja poleti se segrejejo pozimi so pa mrzli! sej ma gretje sedežev sam škoda k nima še hlajenja! Kaj pa je narobe s felgami? So poribsane al kaj?

Se ti ne zdijo prevelike in grde? :roll:

Ma ne nezdijo se mi prevlke sej so okol 17 col! grde mi pa tut niso! nevem no glede felg nimam kej komplicirat!

roomeo
Stalni uporabnik

Napisal/-a roomeo Sr jul 22, 2009 4:51 pm

zlarre_ je napisal/-a:Se ti ne zdijo prevelike in grde? :roll:

foušija :roll: :roll:

Uporabniški avatar
Technologic
Uporabnik

Napisal/-a Technologic Sr jul 22, 2009 5:05 pm

Felge so že lepe, razen če so obtolčene. Meni se ne zdijo ne prevelike ne pregrde.

Se pa prodaja že tolk časa da adijo ne.

dtersek
Nov uporabnik

Napisal/-a dtersek Sr jul 22, 2009 5:10 pm

No zdej če bo avto tko k more bit se jutr ne bo več prodaju sam če se že dolg prodaja je možno da je kaj narobe iz njem! Na kaj pa morm bit pozoren pri nakupu? ma kakšne probleme?

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Kraj: Slovenc

Napisal/-a mihaing Sr jul 22, 2009 5:25 pm

Brez zamere samo jaz tega megana nebi kupil tudi če bi bil res samo 500EUR. Predvidevam da ni opravljen velik servis (cca 1000eur).

Predlagam da pogledaš raje kaj takega, ima nove gume in narejen velik servis, poleg vsega se boš vozil z večjo zanesljivostjo in stilom....

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3002213&show=1

zlarre_
Novinec

Napisal/-a zlarre_ Sr jul 22, 2009 5:40 pm

roomeo je napisal/-a:
zlarre_ je napisal/-a:Se ti ne zdijo prevelike in grde? :roll:

foušija :roll: :roll:

To pa nebo držalo. ;)
Sem ljubitelj lepo predelanih avtomobilov....ampak ta Cabrio mi nikakor ne potegne.

Zelen avto....oky recimo, da je lepa barva.
Zelena notranjost...grdo za videt, ker je v barvi avtomobila.
17col feltne....prevelike in prepolne za Megana.

A je to foušija? :roll:

To je pač stvar okusa.....meni in še marsi komu te feltne ne sedejo. ;)

Evo nekaj po mojem okusu- recimo.
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2971823&show=1

dtersek
Nov uporabnik

Napisal/-a dtersek Sr jul 22, 2009 5:43 pm

Ja no sej servis res ni narejen je pa tut res da ne pride 1000€! sem se že pozanimal in servis me pride od 250 do 300€z materijalom vred!( pumpa,jermen ,vsi španerji filter za olje,...9 tko da ne vem

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Kraj: Slovenc

Napisal/-a mihaing Sr jul 22, 2009 5:48 pm

dtersek je napisal/-a:Ja no sej servis res ni narejen je pa tut res da ne pride 1000€! sem se že pozanimal in servis me pride od 250 do 300€z materijalom vred!( pumpa,jermen ,vsi španerji filter za olje,...9 tko da ne vem

:rofl Daj še meni zrihtaj tok poceni servis.

Samo delo ti bodo zaračunal 300EUR.

dtersek
Nov uporabnik

Napisal/-a dtersek Sr jul 22, 2009 5:53 pm

mihaing je napisal/-a:
dtersek je napisal/-a:Ja no sej servis res ni narejen je pa tut res da ne pride 1000€! sem se že pozanimal in servis me pride od 250 do 300€z materijalom vred!( pumpa,jermen ,vsi španerji filter za olje,...9 tko da ne vem

:rofl Daj še meni zrihtaj tok poceni servis.

Samo delo ti bodo zaračunal 300EUR.

Za kteri avto pa?? Danes sem bil pri mehaniku in sva se menla tko da materijal pride 192€ pa delo okol 100€! Mislim da res ne sme bit problem!

Uporabniški avatar
frgo
Stalni uporabnik

Kraj: Trebnje

Napisal/-a frgo Sr jul 22, 2009 5:55 pm

Velik servis za ta motor je okrog 300€, ampak ne na uradnem servisu.

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Sr jul 22, 2009 5:57 pm

dtersek je napisal/-a:Danes sem bil pri mehaniku in sva se menla tko da materijal pride 192€

Nastej cisto ves material, ki pride 192€ (ne bodi polovicarski) za to vozilo zgoraj (prvi post).
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

dtersek
Nov uporabnik

Napisal/-a dtersek Sr jul 22, 2009 5:58 pm

točno tko k je reku frgo! Zakaj bi ga pa pelu na uradni servis! Je pa res da dam raje jermene menjat in vem potem kaj imam pod haubo vsaj kar se tiče servisa!

dtersek
Nov uporabnik

Napisal/-a dtersek Sr jul 22, 2009 6:01 pm

MacTron je napisal/-a:
dtersek je napisal/-a:Danes sem bil pri mehaniku in sva se menla tko da materijal pride 192€

Nastej cisto ves material, ki pride 192€ (ne bodi polovicarski) za to vozilo zgoraj (prvi post).

Ja vredu zdej filtru ne bom menjal ker to nisva zram računala! Ti povem jutri oz.pojutrišnem ko bo servis opravljen in ko bom dobil spisek oz račun kaj vse je kupil seveda če bo avto tko vredu in če ga bom kupil!

zlarre_
Novinec

Napisal/-a zlarre_ Sr jul 22, 2009 6:01 pm

Svetujem ti da še 2x premisliš preden ga greš iskat. ;)

Na kaj moraš pazit.
No ti bom povedal iz lasnh izkušenj.
Tako sem se tudi sam zaletel kupi P306 cabrio 2.0 benzinca.

Najprej dobro odbro preglej, kak je guma ki povezuje streho in vrata, če vidiš da je uničeno al pa da kaj čuno stoji pozabi na nakup vozila.

Guma je zelo draga pa še težko jo je dobit. ;)
Nato se odprav k vratom in temeljito poglej kako se povezujejo šipa od vrat in šipa zadnjega dela...nesme bit preveč popuščeno in zadnje "okno" nesme lezt preveč naprej.
Vse se mora zapirat v piko. Drugače boš imel probleme z vodo, ker bo puščala in ko se boš po avtocesti vozil 130km/h bo vse šumelo, ker neboš nič slišal zaradi zraka, ki bo zahajal v avto.

Nato pa zapri streho in se pelji mal vozit okoli(avtocesta, klanec, ravnica kjer je 90, kjer je 50 in je malo slabša cesta).....tako dobro poslušaj svok strehe....če je preglasna in ko boš šel čez luknjice in bo ropotalo, je strega mal oditnjena....si boš moral vzet čas in zatisnit vse vijake ki so na strehi. Tako boš imel več miru med vožnjo.

Ko opraviš tesno vožnjo pa odidi v 1. pralnico kjer so žčetke. OMV ima vsako drugo tako....5€ in bodi v avtu....streha nesme spustit niti malo vode.

Če vse kul...pogledaš tudi zadnje okno.....nevem kako ima plastično al stekleno.....jaz sem imel plastično in je bilo menjano.....če je rumene barve oz. razpokano mu zbij 500€.....so kr draga in prej ali slej jo boš moral menjat, drugače neboš videl nič ven.

Streha se mora zapirat tekoče in nič se nesme zatikat, drugače bo štala če ti crkne....bodo € odhajali iz denarnice. ;)

Nato probaj še mal brez strehe se prevažat okoli. in vidiš kak je občutek. ;)

Za avto boš dal 5000€...to ni malo....raje mu natankaj 10€ in 5€ pranje, kot pa da se zafrkneš.....1 uro boš samo pregledoval avto....tako, da če ti reče model nimam časa ne kupi avta....ker hoče nahitro ti ga podtaknit in pobrat denar. ;)

Glede porabe, ti ne morem nič rečt, ker nevem kako je bil vožen avto....jaz sem imel veliko smolo.....poraba je bila 13l/100km zato sem ga moral dat stran....avta si nisem dober ogledal, ker me je fotr zajebal....od fotra kolega me je zajebal, da sem se pri 19letih zajebal zaradi lepega cabriota. ;)

Vse to kar sem ti naštel ni meni štimalo. ;)

Srečno. ;)

dtersek
Nov uporabnik

Napisal/-a dtersek Sr jul 22, 2009 6:08 pm

zlarre_ je napisal/-a:Svetujem ti da še 2x premisliš preden ga greš iskat. ;)

Na kaj moraš pazit.
No ti bom povedal iz lasnh izkušenj.
Tako sem se tudi sam zaletel kupi P306 cabrio 2.0 benzinca.

Najprej dobro odbro preglej, kak je guma ki povezuje streho in vrata, če vidiš da je uničeno al pa da kaj čuno stoji pozabi na nakup vozila.

Guma je zelo draga pa še težko jo je dobit. ;)
Nato se odprav k vratom in temeljito poglej kako se povezujejo šipa od vrat in šipa zadnjega dela...nesme bit preveč popuščeno in zadnje "okno" nesme lezt preveč naprej.
Vse se mora zapirat v piko. Drugače boš imel probleme z vodo, ker bo puščala in ko se boš po avtocesti vozil 130km/h bo vse šumelo, ker neboš nič slišal zaradi zraka, ki bo zahajal v avto.

Nato pa zapri streho in se pelji mal vozit okoli(avtocesta, klanec, ravnica kjer je 90, kjer je 50 in je malo slabša cesta).....tako dobro poslušaj svok strehe....če je preglasna in ko boš šel čez luknjice in bo ropotalo, je strega mal oditnjena....si boš moral vzet čas in zatisnit vse vijake ki so na strehi. Tako boš imel več miru med vožnjo.

Ko opraviš tesno vožnjo pa odidi v 1. pralnico kjer so žčetke. OMV ima vsako drugo tako....5€ in bodi v avtu....streha nesme spustit niti malo vode.

Če vse kul...pogledaš tudi zadnje okno.....nevem kako ima plastično al stekleno.....jaz sem imel plastično in je bilo menjano.....če je rumene barve oz. razpokano mu zbij 500€.....so kr draga in prej ali slej jo boš moral menjat, drugače neboš videl nič ven.

Streha se mora zapirat tekoče in nič se nesme zatikat, drugače bo štala če ti crkne....bodo € odhajali iz denarnice. ;)

Nato probaj še mal brez strehe se prevažat okoli. in vidiš kak je občutek. ;)

Za avto boš dal 5000€...to ni malo....raje mu natankaj 10€ in 5€ pranje, kot pa da se zafrkneš.....1 uro boš samo pregledoval avto....tako, da če ti reče model nimam časa ne kupi avta....ker hoče nahitro ti ga podtaknit in pobrat denar. ;)

Glede porabe, ti ne morem nič rečt, ker nevem kako je bil vožen avto....jaz sem imel veliko smolo.....poraba je bila 13l/100km zato sem ga moral dat stran....avta si nisem dober ogledal, ker me je fotr zajebal....od fotra kolega me je zajebal, da sem se pri 19letih zajebal zaradi lepega cabriota. ;)

Vse to kar sem ti naštel ni meni štimalo. ;)

Srečno. ;)

Najlepša ti hvala za tko lepo napisan post ta z avtopralnico je dobra ja to morm it probat obvezno ja! Še enkrat ti hvala se bo držav tvojih navodil!
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov