zlarre_ je napisal/-a:dtersek je napisal/-a:Hvala hvala za vse odgovore! ja poleti se segrejejo pozimi so pa mrzli! sej ma gretje sedežev sam škoda k nima še hlajenja! Kaj pa je narobe s felgami? So poribsane al kaj?
Se ti ne zdijo prevelike in grde?
roomeo je napisal/-a:zlarre_ je napisal/-a:Se ti ne zdijo prevelike in grde?
foušija![]()
mihaing je napisal/-a:dtersek je napisal/-a:Ja no sej servis res ni narejen je pa tut res da ne pride 1000€! sem se že pozanimal in servis me pride od 250 do 300€z materijalom vred!( pumpa,jermen ,vsi španerji filter za olje,...9 tko da ne vem
Daj še meni zrihtaj tok poceni servis.
Samo delo ti bodo zaračunal 300EUR.
MacTron je napisal/-a:dtersek je napisal/-a:Danes sem bil pri mehaniku in sva se menla tko da materijal pride 192€
Nastej cisto ves material, ki pride 192€ (ne bodi polovicarski) za to vozilo zgoraj (prvi post).
zlarre_ je napisal/-a:Svetujem ti da še 2x premisliš preden ga greš iskat.
Na kaj moraš pazit.
No ti bom povedal iz lasnh izkušenj.
Tako sem se tudi sam zaletel kupi P306 cabrio 2.0 benzinca.
Najprej dobro odbro preglej, kak je guma ki povezuje streho in vrata, če vidiš da je uničeno al pa da kaj čuno stoji pozabi na nakup vozila.
Guma je zelo draga pa še težko jo je dobit.
Nato se odprav k vratom in temeljito poglej kako se povezujejo šipa od vrat in šipa zadnjega dela...nesme bit preveč popuščeno in zadnje "okno" nesme lezt preveč naprej.
Vse se mora zapirat v piko. Drugače boš imel probleme z vodo, ker bo puščala in ko se boš po avtocesti vozil 130km/h bo vse šumelo, ker neboš nič slišal zaradi zraka, ki bo zahajal v avto.
Nato pa zapri streho in se pelji mal vozit okoli(avtocesta, klanec, ravnica kjer je 90, kjer je 50 in je malo slabša cesta).....tako dobro poslušaj svok strehe....če je preglasna in ko boš šel čez luknjice in bo ropotalo, je strega mal oditnjena....si boš moral vzet čas in zatisnit vse vijake ki so na strehi. Tako boš imel več miru med vožnjo.
Ko opraviš tesno vožnjo pa odidi v 1. pralnico kjer so žčetke. OMV ima vsako drugo tako....5€ in bodi v avtu....streha nesme spustit niti malo vode.
Če vse kul...pogledaš tudi zadnje okno.....nevem kako ima plastično al stekleno.....jaz sem imel plastično in je bilo menjano.....če je rumene barve oz. razpokano mu zbij 500€.....so kr draga in prej ali slej jo boš moral menjat, drugače neboš videl nič ven.
Streha se mora zapirat tekoče in nič se nesme zatikat, drugače bo štala če ti crkne....bodo € odhajali iz denarnice.
Nato probaj še mal brez strehe se prevažat okoli. in vidiš kak je občutek.
Za avto boš dal 5000€...to ni malo....raje mu natankaj 10€ in 5€ pranje, kot pa da se zafrkneš.....1 uro boš samo pregledoval avto....tako, da če ti reče model nimam časa ne kupi avta....ker hoče nahitro ti ga podtaknit in pobrat denar.
Glede porabe, ti ne morem nič rečt, ker nevem kako je bil vožen avto....jaz sem imel veliko smolo.....poraba je bila 13l/100km zato sem ga moral dat stran....avta si nisem dober ogledal, ker me je fotr zajebal....od fotra kolega me je zajebal, da sem se pri 19letih zajebal zaradi lepega cabriota.
Vse to kar sem ti naštel ni meni štimalo.
Srečno.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov