MatejW je napisal/-a:simply je napisal/-a:Ste sigurno da je samo 60 EUR letno?
Ce mas 55% bonus, potem ja
hladni je napisal/-a:Vse to je odvisno od uporabnika, če mene kdo vpraša. Doplačila je res čez 100 v povprečju, jaz dam 156eur več na leto. Seveda se pozna razlika, vendar se je treba vprašat če res to rabimo! Tukaj so razni problemi z 2.0 tdi-ji, pa ne mislim na pokanje glave. Poraba če ga tiščiš je tudi 9,5, drugače 7, spet odvisno kak voziš. Medtem ko je 1,9 majhen in trpežen osel, ne pije olja. Skratka če je v igri dosti avtoceste in več oseb v avtu potem 140, drugače 105. Kak pa je blo včasih, ko je bla v a6 top motorizacija 140 in osnova 90, pa so se vsi vozli in šlepali prikolice.
brrr je napisal/-a:iz lastne izkusnje ti povem, da je vcasih se 140KM premalo (pa ne za neko tiscanje). je pa res, da ce si zelo umirjen voznik 105KM zadostuje.
druga tema pa je vzdrzljivost motorjev. tu ti priporocam predvsem 105 konjskega, ker gre za dokaj staro ampak preverjeno zasnovo, ki ne dela tezav, za razliko od 2.0. moj je po nekaj vec kot treh letih odsel, ker je bilo tezav za celo knjigo. (pobrskaj med mojimi posti).
obstaja tudi 170KM passat. kar nekaj jih najdes tudi na avto.net
tristan01 je napisal/-a:Kot napisano 105 KM je za pasata premalo. Sam vozim octavio s takim motorjem pa je na trenutke malce podhranjen motor. Predvsem na AC, ko je potrebno pri 120 ali več pospeševati. Za samo umirjeno vožnjo ob enem ali dvema potnikoma pa zna tudi v Passatu zadoščati. Vendar dvomim da kupuješ tako limuzino da se boš v njej vedno vozil sam pa še to umirjeno. Razlika v registraciji se ti bo skozi leto pokrila v manjši porabi.
Jagr je napisal/-a:Zanima me, ali lahko kdo pove, kaka je razlika v vožnji med obema mašinama. Sam se sicer bolj nagibam k nakupu Passata s 140 KM, pa me malo moti, ker z 103 KW ravno poseže v razred 100-130 kw, kar se pri registraciji pozna cca. 60 evrov. Je kaka bistvena razlika v vsakodnevni vožnji, je 105 KM prešvoh za tak avto ? Kako se to čuti na avtocesti ? Mogoče pa se motim, pa razlika sploh ni opazna... Prosim za vašo pomoč.
c.o.b. je napisal/-a:Ivan36: je seštevek obeh cifer v tvojem vzdevku tvoja starost? tko namreč deluješ..
lahko dobiš 20 argumentiranih mnenj, kar ustreza teb, boš vidu na testu najbolj...
nism zagovornik hitre vožnje oz. prehitevanja tam kjer ni treba, pa se mi vseen zdi da bil 2.0 v tem primeru boljša izbira, se pele bolj udobno in gladko... če pa ne boš sam u avtu, pa sploh.
Lp
dnovak24 je napisal/-a:če še nisi imel dizla, pol lahka take govoriš, ni bencinarja da bi ga jaz imel![]()
Ok, vem da letijo k hudič ti novi, ki majo turbino sam poraba je pa še vedno višja od normalnega dizla
Po forumu brska: Google [Bot] in 3 gostov