tdk je napisal/-a:Imam že tretjo laguno;prva je bila 2.0 benzinar,druga toliko skritizirana 1.9 dci;meni je šla skoraj brez problema;bila je 2004,ko sem jo kupil je imela nekaj čez 10k km prevoženih,prodal sem je pri okoli 100k km;menjal sem edino naftno črpalko(tisto cenejšo)cena takrat 50k sit;sedaj imam leto dni 2.0dci laguno III;zaenkrat vse b.p in sem z avtom zelo zadovoljen.
Pri novem avtu nimaš kaj zgrešit;o rabljenih ne glede na znamko pa je toliko napisanega na kaj vse paziti...tako da uspešen nakup!
lp tdk
lumpii je napisal/-a:tdk je napisal/-a:Imam že tretjo laguno;prva je bila 2.0 benzinar,druga toliko skritizirana 1.9 dci;meni je šla skoraj brez problema;bila je 2004,ko sem jo kupil je imela nekaj čez 10k km prevoženih,prodal sem je pri okoli 100k km;menjal sem edino naftno črpalko(tisto cenejšo)cena takrat 50k sit;sedaj imam leto dni 2.0dci laguno III;zaenkrat vse b.p in sem z avtom zelo zadovoljen.
Pri novem avtu nimaš kaj zgrešit;o rabljenih ne glede na znamko pa je toliko napisanega na kaj vse paziti...tako da uspešen nakup!
lp tdk
A nisi imel pri laguni 3 težave z avtomatiko klime??????? Baje noben ni znal porihtat, ker ni pokazalo napake.
...:::Team:::... je napisal/-a:Jaz mam zloglasni 1.9 dCi v Laguni II Grandtour letnik 2001, prevoženih 145k km (realni) pa je bila pred 7k km menjana turbina, ampak zgolj zaradi previdnosti prejšnjega lastnika, pa drugih večjih stroškov, razen sitnic ni zaenkrat![]()
Redni servisi na 15k km pa je to to, je pa res da sem jaz še skoraj pol avtomobila zamenjal, ker imam rad brezhiben avto, saj so bili vsi deli, ki so bili rahlo dotrajani preventivno zamenjani, razen panta vrat, to je bil največji strošek in sicer 32€
"pol pa reč kej!"
hladni je napisal/-a:kolesar je napisal/-a:hladni je napisal/-a:aja pa dvotakt olje na en tank baje, pa tankat na omv al pa mol, petrol mu škodi baje. Tak delajo tudi skoraj vsi pri nas ...
ti pa maš res primitivne
Ja primitivne imam, torej je večina lastnikov dci tukaj pri nas primitivnih. Torej ti nisi daleč stran.
kolesar je napisal/-a:hladni je napisal/-a:kolesar je napisal/-a:hladni je napisal/-a:aja pa dvotakt olje na en tank baje, pa tankat na omv al pa mol, petrol mu škodi baje. Tak delajo tudi skoraj vsi pri nas ...
ti pa maš res primitivne
Ja primitivne imam, torej je večina lastnikov dci tukaj pri nas primitivnih. Torej ti nisi daleč stran.
a zato TDI-ji tak kadijo, ko olje zram ulivate, zdej mi je pa jasn...
Lastnik jo je dal pregledat in bi naj imela majhen luft, ampak nič pretresljivega, vendar jo je dal on vseeno zamenjat, ker je hotel imeti zanesljiv avtomobil, denar je bilo zadnje na kaj je pomislil, paše 2k km pred prodajo je naredil glavni servisdnovak24 je napisal/-a:...:::Team:::... je napisal/-a:Jaz mam zloglasni 1.9 dCi v Laguni II Grandtour letnik 2001, prevoženih 145k km (realni) pa je bila pred 7k km menjana turbina, ampak zgolj zaradi previdnosti prejšnjega lastnika, pa drugih večjih stroškov, razen sitnic ni zaenkrat![]()
Redni servisi na 15k km pa je to to, je pa res da sem jaz še skoraj pol avtomobila zamenjal, ker imam rad brezhiben avto, saj so bili vsi deli, ki so bili rahlo dotrajani preventivno zamenjani, razen panta vrat, to je bil največji strošek in sicer 32€
"pol pa reč kej!"
Da se turbina preventivno prej zamenja, haha, kakšni pacienti obstajajo. No sreča za tebe ane, ampak prejšnji lastnik je pa d****.
radar je napisal/-a:
Glede na to, da ima trenutno Renault postati eden glavnih proizvajalcev kakovostnih vozil si brez skrbi. Zato ti glede renaultovega napredka prilagam ADAC-ovo poročilo okvar. Pa si oglej malo zadeve... ne glej mesta ampak vrednosti in scenic ima najnižjo v svojem razredu....
http://www.stern.de/auto/service/:ADAC- ... .html&cp=9
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov