Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
c.o.b. je napisal/-a:čist mimogrede, če bi slučajno kje lahko punca nabrala še dodatnih 1000€, lahko dobi novega, letnik 2009 cliota III s 4 letno garancijo, kar nekak paše v sklop čimanjših stroškov na dolgi rok...
polž je napisal/-a:Hvala za predloge, vendar če sem iskren mi je ok edino predlagani Grande Punto.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
polž je napisal/-a:Hvala za predloge, vendar če sem iskren mi je ok edino predlagani Grande Punto.c.o.b. je napisal/-a:čist mimogrede, če bi slučajno kje lahko punca nabrala še dodatnih 1000€, lahko dobi novega, letnik 2009 cliota III s 4 letno garancijo, kar nekak paše v sklop čimanjših stroškov na dolgi rok...
Bolj ko razmišljam, bolj mi je všeč ta ideja, edino tega Renault financiranja ne razumem - kao dobiš 1000€ popusta če vzameš na ta način. Kaj to pomeni, da se ne da preprosto plačat zadeve? Oz. koliko imaš v resnici stroškov, če tam piše 9300€?
Verjetno bo šla izbira med Clio III rabljen / Clio III nov / Corsa rabljen
polž je napisal/-a:Žlahta ne prodaja ničesar primernega.
Omejitev 7.500 sem postavil za rabljeno vozilo, če bi se mi finančno na dolgi rok zdela investicija v novo vozilo bolj pametna, pa bi morda razmislil.
Pro_ceed je že 10k osnovni model, če hočeš pa še eno preprosto daljinsko centralno, smo pa že na 11300€. Pa je še vedno samo Pro_ceed, ko bi bil vsaj že Ceed, potem bi bila prednost napram Cliu že večja. Clio pa kot sem gledal se dobi ustrezni že od 9-10k. Težka odločitev
edit.
Aja še to - je razen dizajna kaka bistvena razlika med prejšnjo obliko Clia III in to novo?
polž je napisal/-a:Po nekaj razmisleka sva nekako rekla, da nama najbolj ustreza nov Clio III PH2.
Ko sem se pa malo pozanimal kako je z nakupom oz. kaj to Renault financiranje pomeni je pa naneslo za primer: 1.2 16V Expression 5 vrat, kovinska barva, avtomatska klima (te ne rabim, je bila le vključena v primeru avta), ki ima ceno 9.480€ preko renault financiranja, znese pri 60% pologu in 1 letu odplačila (praktično minimalni znesek z odloženim plačilom, ki ga lahko izbereš) to kar 9.950€, EOM 24,78%.
Če ga pa hočem plačat takoj v celoti brez financiranja, je pa cena takoj 1000€ višja. Znajdejo se, nimam kj druzga rečt - zato da lahko oglašujejo neke zelo nizke cene, dajo pod obvezo kredit/leasing in potem tam poberejo toliko večji znesek.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov