eclipse_R je napisal/-a: porabo sem imel pa 10 litrov, tako da tolk dražji pa ta avto kar se tega tiče res ni
pskoda je napisal/-a:eclipse_R je napisal/-a: porabo sem imel pa 10 litrov, tako da tolk dražji pa ta avto kar se tega tiče res ni
Z accentom imaš 10l porabe?! A si po njivi oral. Z temi 3.0 V6 mašinam je vašno kako voziš z njim, ker je lahko razlika več kot 5l
vectra dti sport je napisal/-a:kar jst vem laguna 3.0 te z avtomatskim menjalnikom je nekaj tezav nevem pa kaj dobil sem enega prav tako na avto.net isto tako in je sou menjalnik....booo!!! za diesel lagune 1.9dci 120KM pa vem sto posto da so zanic turbine in je potrebno nekajkrat menjati...poznam lastnika take lagune in je menjal 3 turbine do 133.000km pa je mozakar kar seznanjen z delovanjem turbin in jo je cuval kar se tice stiskanje mrzlega in tako..drgac pa ta 3.0 mislim da so vredu razn tega da je drago vzdrzevanje in TANKANJE:P lahko uprasam enega mehanika ki dela na renaultu ce te konkretno zanima???
eclipse_R je napisal/-a:Ja res bi prosil za malo več informacij glede vzdrževanja in kakih bolj "standardnih" oz. pogostih problemov na katere lahko računam pa kolk pridejo
lp
tdk je napisal/-a:vectra dti sport je napisal/-a:kar jst vem laguna 3.0 te z avtomatskim menjalnikom je nekaj tezav nevem pa kaj dobil sem enega prav tako na avto.net isto tako in je sou menjalnik....booo!!! za diesel lagune 1.9dci 120KM pa vem sto posto da so zanic turbine in je potrebno nekajkrat menjati...poznam lastnika take lagune in je menjal 3 turbine do 133.000km pa je mozakar kar seznanjen z delovanjem turbin in jo je cuval kar se tice stiskanje mrzlega in tako..drgac pa ta 3.0 mislim da so vredu razn tega da je drago vzdrzevanje in TANKANJE:P lahko uprasam enega mehanika ki dela na renaultu ce te konkretno zanima???
ja,ja....seveda;koliko lagun SI IMEL in koliko časa si jih vozil oz. LASTIL da mečeš bedarije tu gor...najlažje je biti pameten s 15 let starim golfom ali opel astro1.4 limuzina pa plus tega s prazno glavo...mah brezveze!O rabljenih kištah starih 5-6 let;ali tudi 10-15let,brez servisne knjige in računov servisa,z dol stiranimi 100k-200k km pa dvomljivega porekla so bile na tem forumu in še kje napisane klobase;Važna je cena;za nekaj K evrčkov kupiti stroj...potem pa jokat in pljuvat pa znamki!
lp tdk
p.s.Ko človek to včasih bere je smešno na zečetku;na koncu pa zelo zelo žalostno
eclipse_R je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:eclipse_R je napisal/-a: porabo sem imel pa 10 litrov, tako da tolk dražji pa ta avto kar se tega tiče res ni
Z accentom imaš 10l porabe?! A si po njivi oral. Z temi 3.0 V6 mašinam je vašno kako voziš z njim, ker je lahko razlika več kot 5l
85% mestna vožnja (Ljubljana), malo bolj dinamična vožnja (sploh ne nujno konstantno norenje) in ima ta avto 10 litrov porabe. Če ga goniš bolj ima mogoče 10,5, če pa veliiiiko manj pa nekje 8,5 (po mestu). Na relaciji se ga pa da zelo nizko spravit, tudi do 6 sem prišel kadarkoli sem šel na morje (poln avto, klima, jadranska magistrala, ali pa 110 po avtocesti v 5. prestavi). Sicer pa ni debate o accentu
lp
dnovak24 je napisal/-a:za primerjavo ti dam samo cene novih delov za glavni servis pri alfinem motorju 3.2 V6: predračun za: jermen, šponar, vodna pumpa, 2 tesnili pumpe, zobati jermen, šponar zobatega jermena, pa še 2 stvari, kateri sem pozabil.....samo material 870€+ delo seveda pa te pride krepko čez jurja....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov