h4ck je napisal/-a:Pa niso ti 2.2 dti motorji oplovi ?? Je mozno da ne pase z opla nic na te saabe ( za rezervne dele govorim )?
speedfreak je napisal/-a:h4ck je napisal/-a:Pa niso ti 2.2 dti motorji oplovi ?? Je mozno da ne pase z opla nic na te saabe ( za rezervne dele govorim )?
Ja okol motorja že...sicer pa olje pa filtre ma tak vsak avto skor iste..gre se za karoserijske dele...
nebivedu je napisal/-a:Ta dva avta sta malo lepši vektri z sabovo značko. Če kupuješ saaba, potem kupi 2.0 turbo ali 2.3 turbo bencinarja. Povprečna poraba pri 2.0 turbo bencinarju je bila 8,6 litra, s tem da je bila stalna hitrost okoli 165 do 170km/h - vožnja po nemških avtocestah.
black je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Ta dva avta sta malo lepši vektri z sabovo značko. Če kupuješ saaba, potem kupi 2.0 turbo ali 2.3 turbo bencinarja. Povprečna poraba pri 2.0 turbo bencinarju je bila 8,6 litra, s tem da je bila stalna hitrost okoli 165 do 170km/h - vožnja po nemških avtocestah.
Kako pa se obnesejo saabovi 2.0 T motorji glede vzdržljivosti in pokvarljivosti?
davorkat je napisal/-a:Kupil sem Saab-a iz prvega linka in prvi občutki so super, avto lepo zgleda, športno (Vector), sedeži so udobni in nudijo dober oprijem, volan je zelo doziven, podvozje odlično, motor zadovoljivo zmogljiv (125KM)...
Zanima me, kje bi dobil varnostne vijake za ALU platišča za Saaba?
Hvala in lep pozdrav,
Davor
davorkat je napisal/-a:Kupil sem Saab-a iz prvega linka in prvi občutki so super, avto lepo zgleda, športno (Vector), sedeži so udobni in nudijo dober oprijem, volan je zelo doziven, podvozje odlično, motor zadovoljivo zmogljiv (125KM)...
Zanima me, kje bi dobil varnostne vijake za ALU platišča za Saaba?
Hvala in lep pozdrav,
Davor
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov