Napisal/-a C4V4L13R Če sep 24, 2009 9:58 am
Torej, kot ste lahko videli v moji temi, me je astrca dokončno pustila na cedilu za kar sem se odločil, da jo prodam. Sedaj pa sem počasi že kar pred nakupom drugega avtomobila.
Torej financ ni ostalo veliko, tako da gledam avto za nekje 2500€. Ker še vedno delam precej kilometrov, predvsem avtoceste, gledam limuzine nekje srednjega razreda. Dizel za to ceno ne pride v upoštev, zato bom požrl 9 ali 10l porabe, tako da o tem tukaj ne bomo debatirali, predvsem pa o ceni vzdrževanja (najraje vidim, da so neki trotl zihr motorji z verigo). Ker vem da nebo 1.6 pil dosti manj kot 1.8 ali 2.0, tud ni neki problem, če ima avto tam nekje do MAX 150 konjev, več res ne, vseeno pa rabim vsaj 100 konjičev za spodobno premikanje po avtocesti.
Glede praktičnosti pa da se le 4-je peljejo kamot, pa da se da jit tud na morje z njim, kaj več ne rabim, tako da tud če kak del opreme fali, se ne bom pritoževal, da je le tehnika zanesljiva.
Razni golfi odpadejo, focus tud, opelico bi (zvesti opelaš), ampak vem da bo vsa rjava, tako da nekako za opli v tem primeru tudi ne pogledujem. Italjani mi ravno tako niso pri srcu.
Torej kakšni predlogi so močno zaželjeni, zaenkrat še najbolj gledam v smer bmw e36, ker so za svoja leta še nekje med najbolj naprednimi (avto ima vsaj 2 airbaga, abs in še kaj ostalega, po sreči morda še klimo)