Kupil bi nekaj v stilu A6 avant z avtom. menjalnikom. V rangu 20-25 k€. Torej bi moral doplačati kakih 20k€, da bi imel 4 leta mlajši avto, sicer ladjo (oh YES),
Energetik81 je napisal/-a:Ker si sam ugotovil, da je proti zdravi pameti, pač jaz na tvojem mestu tega ne bi naredil. Za ta denar raje pelji otroke na kakšno potovanje (veliko potovanj), boš več naredil zase in zanje. Ne razumem tega, da ker je življenje kratko, da potem moraš pa kar vse zapravit.
Moje mišljenje je, da zaradi kratkosti življenja hodi čimmanj v službo in čimveč časa preživi z družino in prijatelji.
Moje mišljenje je, da zaradi kratkosti življenja hodi čimmanj v službo in čimveč časa preživi z družino in prijatelji.
Pa še eno vprašanje: a se sploh da zgonit npr. avto razreda A6 avant? Npr. kupil ga je kak direktor, ker navadni smrtniki itak nimamo 60k€ za novega, vozil ga je bolj kot ne po AC, umazan ni sedal za volan, skratka tak avto enostavno MORAŠ pazit, pa četudi si poln keša.
kolesar je napisal/-a:lenivec je napisal/-a:ker mu tak paše....
se je pač odločo da bo mel 2 in kaj zdaj?
če bi mel sam enga bi lah mel tistega dražjega, ker 2x avta sta zagotovo večji strošek ko 1x
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov