Slicker je napisal/-a:zgodovine sicer ne poznam, vem pa da je letos zamenjal že 3 lastnike.
KiNOS je napisal/-a:tut sam sem hotu kupit omenjeno zadevo..sicer ne tega ampak vr6 nasploh,opustil projekt:P vpraš kako je kej s servisno knigco in servisi..
prvo kar morš nardit ko kupiš tak stroj..en orenk servis nanga pol pa je masinca prava.
@Sika: neki je konstantno cukal avto a ne?
Slicker je napisal/-a:zakaj se pol vsake 3 mesece prodaja, vsakič z drugim imenom lastnika? dobro če je že celo leto pri enemu, se opravičujem za širjenje krive vere.
Sika je napisal/-a:mogoče se spomnite...enkrat marca je bilo, ko sem spraševal glede tega golfa...
potem ga je pa kupil, dva cilindra nista delala...
to smo zrihtali, na njega je dodal še black angel eyes, pragove, športni volan, pa sprednji podaljšek je nov original za vr6.
LP !
Sika je napisal/-a:ja, vsak mesec ga da za foro gor..bi prodal pa ne bi prodal...ne more se odločit, to je pri njemu problem.
Tisti ko ga bo klical, bo itq mel srečo, da se mu je sploh oglasil na telefon![]()
dms je napisal/-a:Sika je napisal/-a:mogoče se spomnite...enkrat marca je bilo, ko sem spraševal glede tega golfa...
potem ga je pa kupil, dva cilindra nista delala...
to smo zrihtali, na njega je dodal še black angel eyes, pragove, športni volan, pa sprednji podaljšek je nov original za vr6.
LP !
A nisi rekel,da ga ima že slabo leto?
To je 7 mesecev.
dzimy je napisal/-a:kaj pa tale??? glede na napisan se bl splača pa še cnej je
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3196708&show=1
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov