gashper je napisal/-a:Najbolj pomembni pogoji so: 1x AIRBAG, servo volan, najraje 3 vrata.
peroRS je napisal/-a:gashper je napisal/-a:Najbolj pomembni pogoji so: 1x AIRBAG, servo volan, najraje 3 vrata.
Enostavno, kupi Saxoja s tem kar si napisal pa še klimo vzemi, da ti poleti ne bo vroče.
Dobiš ga za spodoben denar z relativno malo prevoženimi kilometri (preišči mal oglase).
Če pa hočeš šparovček, pa ugodno registracijo vzemi 1.1i 44kW, mašinca je odlična, pa poceni vzdrževanje, pa tudi precej istisne iz sebe zaradi lahkega avta.
lp
gashper je napisal/-a:Nekako mi Saxo ne iši več, ima stara mama z 1.1 motorjem, pa je precej len avto.
gashper je napisal/-a:Najbolj pomembni pogoji so: 1x AIRBAG, servo volan, najraje 3 vrata.
DaDek je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:eclipse_R je napisal/-a:Ne razumem, Clio 1,2 ima nižje vzdrževanje kot Saxo?
lp
60 konjev je ceneje vzdrževat kot 120
če bi jasno navedel kakšnega ima trenutno mogoče nebi bilo takšnega vprašanja
abcabc je napisal/-a:Prodaj pa si kupi accent za 500 evrov ga imam tud sam in sem še kar zadovoljen, v 1 letu mi ni crknilo skoraj nič je pač treba vedt, da te lahko star avto vsak mesec zaje*ava, menjal sem samo zavorne ploščice, tesnilo ventilov in dolivam redno olje pa sem siguren, da bo delal še veliko kilometrov.
Sam moj accent mora velik dat skoz, nazadnje pripeljal iz Žabnce skoz Poljansko 600 kg, kar je 150 kg preveč, kolesa so stala čist postran in od tal je bil avto komaj 5 cm....dostkrat takole moj avto naje*e
Poraba 1.5 motorja od 6-7.5 litra. Polet nikol nad 7 litrov, trenutna poraba pa 7.4l/100km.
Na AC polet pije pri 110km 6l pri 70km/h pa 5.5l/100km.gashper je napisal/-a:Najbolj pomembni pogoji so: 1x AIRBAG, servo volan, najraje 3 vrata.
Servo je met cool, ampak kaj ti bo airbag, če ljudje umirajo tud v takih vozilih, ko majo po 4,6,8 airbagov.
Vse je odvisno za koliko nameravaš kupit avto.
Boš pa največ dobil ravno pri Korejcih, najboljši med Korejci je Hyundai.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov