Komentarji zaželeni
RejmiK je napisal/-a:sm ga tud najd na avto.net-u...sodeč po slikah je dobr očuvan,zdj točen izgled avta sele vids koga pogledas od bliz
..pomoje da za tako legendo 5000€ ni velik
..usaj zame ni pretirana cena,ker ce bi meu dnar pr rok bi se sigurno že pelu z njim
je pa res da delov lih ni na pretek,ampk se da use dobit,pa tud če bi moru nekaj €€ ulozit u njega bi se zmeraj bla legenda
..lp
EDIT: sm sele zdj malo bolj prebrau opisops: ..od 7000-8500 je res mau huda cena,sam spet je avto ,ki ga nevidis usak dan
robi1000 je napisal/-a:Fantje večina vas nima pojma kak avto je to. Zato je tudi cena taka, da ne pride v roke nekomu, ki ga ne zna cenit. Nov Clio... Pha, kake tle slišiš! Če ti je do novega, si pojdi po 197 Cup. Tisti, ki pa ve kaj je to pa ve da je ta avto od Logarja več kot vreden tega denarja. Upam samo da ga ne dobi en čoban, ki ga bo zaklal v 3 dneh, kot se je zgodilo Davorinovemu.
@Patrik: Sicer se ne maram vtikat v ljudi ampak včasih kde kdo čez mejo. Fant moj, če to ni eksot, potem zate ne vem kaj je klasika. Vzemi kdaj kako revijo v roke...
robi1000 je napisal/-a:Fantje večina vas nima pojma kak avto je to. Zato je tudi cena taka, da ne pride v roke nekomu, ki ga ne zna cenit. Nov Clio... Pha, kake tle slišiš! Če ti je do novega, si pojdi po 197 Cup. Tisti, ki pa ve kaj je to pa ve da je ta avto od Logarja več kot vreden tega denarja. Upam samo da ga ne dobi en čoban, ki ga bo zaklal v 3 dneh, kot se je zgodilo Davorinovemu.
@Patrik: Sicer se ne maram vtikat v ljudi ampak včasih kde kdo čez mejo. Fant moj, če to ni eksot, potem zate ne vem kaj je klasika. Vzemi kdaj kako revijo v roke...
robi1000 je napisal/-a:Tistega Logarja, ki vozi rally (Boštjana). Kar se pa eksotike tiče je pa nekje pri golfu G60... Je že res da je bilo Williamsov več narejenih, ampak tudi več jih je pomrlo na dirkah. Kar se pa tiče voznih lastnosti je pa še vedno referenca med hot hatchi, vključno z 205 GTI, 306 Ralyye in Clio Trophy (golf G60 to žal ni bil).
Ampak na koncu dneva je to samo moje mnenje (in večine tujega avtomobilističnega tiska...).
Patrik_A3 je napisal/-a:ahahaha,pa kakšne cene imajo zadnje čase te stare gajbe. pa pm sej pa nima nekega eksota ampak še zmeraj je en star clio ki ima pač športno opremo. za 8 jurjov si kupiš že konkretni avto napram temu cliu.
ga bi blo potrebno poklicat pa vprašat po zdravju.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov