MacTron je napisal/-a:PIKSNA007 je napisal/-a:Bolj ti je passatsploh pa zto k je nemc :P
off:
Tehnicno obrazlozi ta post... v kolikor ga ne mislis oz. ne bos, dobis nekredibilno oznako.
Si zopet zelo "utrujen" kajne... vse se belezi.
PIKSNA007 je napisal/-a:S tem zato ker je nemec, sem mislil povedat samo to, da so nemci kvalitetna vozila. Drugače, te pa jaz ne razumem kaj naj bi bil utrujen??? Samo na kratko sem napisal, pa je vse narobe???
sonic je napisal/-a:Kot (zmerni) VW-fan bi ti med tema dvema skoraj raje priporočil Saaba. Passati te generacije mi niso posebej seksi, Saab pa je malo poseben avto. Čeprav je pod kožo v bistvu Opel Vectra... (pri vzdrževanju/servisiranju je sicer to potencialno prej plus kot minus)
Res pa je da ima Passat xenon in avtomatsko klimo, pri Saabu je samo ročna, kolikor je razbrati iz podatkov.
Je pa Saab 2 leti novejši.
Saab ima sicer precej večjo izgubo vrednosti - kar pa je v tem primeru nepomembno, ker jo je že absorbiral prejšnji lastnik (zato je Saab po isti ceni kot Passat, čeprav je Saab 2 leti mlajši).
Obstajajo pa menda tudi dobri serviserji specializirani za Saabe (najdi en Saab forum, kjer izveš več o tem). In kot je nekdo že rekel in sem omenil jaz v prvem odstavku, itak Saabi veliko stvari delijo z Oplom (GM).
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov