damjan je napisal/-a:glede na to da je noter zelo usran je to že prva stvar ki me odvrne od nakupa....
pa daj raje jurja več,pa boš mel pametn avtek,ne pa čimmanj da pol neke gare kupiš
LukL je napisal/-a:Dr.M3 je napisal/-a:ko usnje škripa
A ti to resno? Da ni tebi kaj v glavi škripalo?
lepo te prosimškripa ko se avto trese, se zadnji zici drgnejo ob zadnje tapete in posledično škripa, ti še kaj ni jasno???
pocesnkII je napisal/-a:LukL je napisal/-a:Dr.M3 je napisal/-a:ko usnje škripa
A ti to resno? Da ni tebi kaj v glavi škripalo?
lepo te prosimškripa ko se avto trese, se zadnji zici drgnejo ob zadnje tapete in posledično škripa, ti še kaj ni jasno???
pa ti si resn mal bolan :P
jaz sem mel recimo temu 4 avte z usnjem in babnca ma 307cc z usnjem in verjemi da ni in tut sedaj NIČ neškriplje zaradi usnja, to da bi se drgnile tapete ob zadnje zice tolk mocno da skiplje bi pa mocno pomislu kaksen avto vozim (beri tolk zakajlan da je vse nakrivljeno)
p.s. si pa lahko edino ki mu usnje skriplje
7 ne mislim dat,menili smo se nekaj o 5.400..mihaing je napisal/-a:dmorec je napisal/-a:A mi lahko en pove,kaj je pri tistem tifonevem avtomobilu (1 link)vzrok za tisti zarezi pri lučeh? Je možno,da je bilo to narejono zaradi atraktivnosti avta,ali je bil karamboliran?
kao zaradi "atraktivnosti", upam da da resno ne misliš dati 7k EUR ker ni vreden niti 5
dmorec je napisal/-a:7 ne mislim dat,menili smo se nekaj o 5.400..mihaing je napisal/-a:dmorec je napisal/-a:A mi lahko en pove,kaj je pri tistem tifonevem avtomobilu (1 link)vzrok za tisti zarezi pri lučeh? Je možno,da je bilo to narejono zaradi atraktivnosti avta,ali je bil karamboliran?
kao zaradi "atraktivnosti", upam da da resno ne misliš dati 7k EUR ker ni vreden niti 5
mihaing je napisal/-a:dmorec je napisal/-a:7 ne mislim dat,menili smo se nekaj o 5.400..mihaing je napisal/-a:dmorec je napisal/-a:A mi lahko en pove,kaj je pri tistem tifonevem avtomobilu (1 link)vzrok za tisti zarezi pri lučeh? Je možno,da je bilo to narejono zaradi atraktivnosti avta,ali je bil karamboliran?
A pa ta avto sploh ima KLIMO????????
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov