lumpii je napisal/-a:Seveda je tud storija draga, če pa ma avtomatsko klimo pa dinamik opremo. Clio III. je z takoopremo okol 13.000€....
Osnova pali pr nas, ker je ne vem ali 7.900 al kolk.....
Matjazy je napisal/-a:Ne vem, če si res želita storio... ga ima punca, prevoženih 20k, pa sem se ga za vikend prvič lotil prat. Tako plastičnega avtomobila se mi zdi da že dolgo nisem videl. Se mi zdi, da je cel narejen iz recikliranih jogurtovih lončkov. Notranjost je čist socialna, vrata se zaprejo z zvokom, kot da je zadnjič. V teh nekaj kilometrih je stroj poskrbel tudi za to, da je 2x obstala - oz. ne obstala, ker se sploh ni mogla odpeljat. Nekaj malega v povezavi s ključem in ključavnico.
Res ne vem, zakaj dat 8k za tako ubogi avto.
Jože20 je napisal/-a:Matjazy je napisal/-a:Ne vem, če si res želita storio... ga ima punca, prevoženih 20k, pa sem se ga za vikend prvič lotil prat. Tako plastičnega avtomobila se mi zdi da že dolgo nisem videl. Se mi zdi, da je cel narejen iz recikliranih jogurtovih lončkov. Notranjost je čist socialna, vrata se zaprejo z zvokom, kot da je zadnjič. V teh nekaj kilometrih je stroj poskrbel tudi za to, da je 2x obstala - oz. ne obstala, ker se sploh ni mogla odpeljat. Nekaj malega v povezavi s ključem in ključavnico.
Res ne vem, zakaj dat 8k za tako ubogi avto.
Vsaka čast, lepo skrbita za avto.
Ne nakladaj preveč in se furaj s svojo 30 let staro kanto.
Ni treba bit ljubosumn na druge, če si nemoreš privoščit niti Cliota.
odprti clio je napisal/-a:lumpii je napisal/-a:Seveda je tud storija draga, če pa ma avtomatsko klimo pa dinamik opremo. Clio III. je z takoopremo okol 13.000€....
Osnova pali pr nas, ker je ne vem ali 7.900 al kolk.....
Ni res; 5-vratni clio III exception (kateremu na veliko žalost manjka serijski ESP), je 12.000€ (pa sm zihr, da še kak € mn). Pa maš 6 zračnih blazin, tempomat, radio z bluetoothom, vse šipe el., el. nastavljiva ogledala (pač vse, kar je smotrno), aja pa oblazinjenje v kombinaciji z usnjem, kjer vse skupaj napaja 1.2 tCe motor. Storia dynamique z doplačilom za avto klimo se mi za ceno 8500€ niti ne zdi tako zelo draga; mogoče še kakih 100€ manj in zimske gume, pa bo super avtoček, ki bo še dosti špilal.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov