bravo 1.
bravo 2.
golf variant
golf
Golf VI mi sploh ni všeč, tako da če bom kupila golfa, bo golf V

Edit: focusa sem zbrisala, ker niti ne razmisljam resno o njem
ban je napisal/-a:Pozdravljena na forumu. Tale tvoja tema je odlično izhodišče za kregarijo kater je boljši, ali VW ali fiat.Sam vozim golfa V in ga ne menjam za nobenga fiata, to je moje skromno mnenje.
zvezdica_maja je napisal/-a:No sej z nakupom se mi ne mudi, je prvotni plan, da ga kupim nekje februarja, če pa bo prej kakšna dobra ponudba, pa pač prejPo obliki mi je sicer najbolj všeč bravo, tudi ful udoben je znotraj, samo ker avto kupujem za dlje časa (sigurno več kot 5 let), se mi zdi golf boljša izbira. Poleg tega delam letno cca. 35k km in po moji logiki mi bo dlje zdržal golf kot bravo.
Bo treba razmislit, ali raje izberem na podlagi všečnosti ali praktičnostiFocus načeloma ni slab, samo mi nekako ne potegne. Kar se pa tiče golfa V in VI, bi bilo sigurno bolj pametno izbrati VI, samo mi je res grd avto, od novega polota se skoraj ne razlikuje. Mi ima V veliko lepšo obliko.
ducky je napisal/-a:vsekakor NE za fiata! in to sam zarad kakovosti, ne zarad česar drugega..
zvezdica_maja je napisal/-a:No ja, prou hudo zahteven voznik sicer nisem, ampak kdaj pa kdaj pa paše mal zjagat avtoGlede popravil se niti ne sekiram toliko, ker vem, da popravila sigurno bojo (večja ali manjša, to je drugo), pa verjetno je glede tega fiat dost ugodnejši. Bolj me zanima, če bo avto zdržal tam nekje do 250.000 km ali več
Oziroma kateri bo lažje zdržal in bo takrt v boljšem stanju (verjetno golf). Koliko pa stanejo približno redni servisi za golfa? Vsekakor bom pred končno odločitvijo šla še na kakšno testno vožnjo, da vidim, kateri mi bolj ustreza.
ducky je napisal/-a:ne montezemolo,...
zvezdica_maja je napisal/-a:Hja, meni po obliki ni isti. 6 mi zgleda kot malo večji novi polo, medtem ko mi ima 5 lepše zaobljene poteze. Pač, stvar osebnega okusa.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 15 gostov