/miha je napisal/-a:Že ni vreden svojega denarja?
/miha je napisal/-a:Zakaj ima je sprednji levi žmigavec oranžen, desni pa bel?
Senad je napisal/-a:/miha je napisal/-a:Že ni vreden svojega denarja?
OFf:
kake pišete eni tukaj gor...
sploh nevem kako je to vprašanje "Že ni vreden svojega denarja? "
ko bi eni prebrali svoj post, preden ga objavijo.
ON: pomoje ena "boljših" limuzin tega letnika... pa tut mašina je prava not. (govorim nasplošno, ne direktno za ta avto)
lenivec je napisal/-a:/miha\ pametn ko hudič
noben ga ne kupi ker je to alfa in ker ma večina slovencev v glavo zabito da je edini avto bmw al pa audi. avte te klase pa v glavnem kupujejo ljudje ki imajo avto da se pokažejo. taki se pa seveda mora pokazat z bmw ali audijem.
tisti ki pa tak aavto kupi ker ga hoče za sebe bo pa tut alfo vzel. samo takih je samo par %, in taki ne kupujejo vsak dan.
to je zato zakaj se 166 ne prodaja
robi1000 je napisal/-a:To da je malo draga za letnik je res, samo če bi bila res dobra tudi ni panike. Malo me edino moti da ima "122000 km" pa nobene servisne.![]()
Avto mi je pa drugače noro všeč, tako na zunaj kot znotraj. Pa še motor je taprav.
A potem ga nihče ni šel gledat?
/miha je napisal/-a:
Pa to ne moreš verjet...a govorim v kitajščini? Moje mišlenje je, da je z avtom nekaj narobe, da se ne proda...kaj jz vem, mogoče ima čudn zvok al kaj, mogoče je pod avtom kaj olja. Če bi bila dobra in poceni bi sigurno hitro šla. Govorim o TOČNO TEM AVTU in ne o 166 NA SPLOŠNO.
S katero besedo sem spluval model 166????
Corleone je napisal/-a:/miha je napisal/-a:
Pa to ne moreš verjet...a govorim v kitajščini? Moje mišlenje je, da je z avtom nekaj narobe, da se ne proda...kaj jz vem, mogoče ima čudn zvok al kaj, mogoče je pod avtom kaj olja. Če bi bila dobra in poceni bi sigurno hitro šla. Govorim o TOČNO TEM AVTU in ne o 166 NA SPLOŠNO.
S katero besedo sem spluval model 166????
Ti imaš MNENJE, da MOGOČE ima čuden zvok, MOGOČE je pod avtomobilom kaj olja ... Si ga videl v živo? Slišal motor? Ali pač ugibaš v prazno pa nimaš pojma o avtomobilu? Čisto vseeno ali govoriš o seriji 166, znamki AR ali o dotični AR166, ker streljaš v prazno.
![]()
![]()
lenivec je napisal/-a:/miha\ pametn ko hudič
noben ga ne kupi ker je to alfa in ker ma večina slovencev v glavo zabito da je edini avto bmw al pa audi. avte te klase pa v glavnem kupujejo ljudje ki imajo avto da se pokažejo. taki se pa seveda mora pokazat z bmw ali audijem.
tisti ki pa tak aavto kupi ker ga hoče za sebe bo pa tut alfo vzel. samo takih je samo par %, in taki ne kupujejo vsak dan.
to je zato zakaj se 166 ne prodaja
Suljo20 je napisal/-a:Eh eni jih pa res strelate no... Js sm tut tega mnenja da z autom neki ne more bit uredu (sploh prva stvar je PREVISOKA cena, druga je to da nima servisne, pa še kej bi se najdl) tko da pametnjakoviči prosm... Kdaj ste pa vidl en auto da je res dobr, lep, ohranjen, da se prodaja pou leta. A vm js odogovorim NIKOL.
LP
Stvar je taka, da so tile uvoženi avti BOLJ redno servisirani kot naši, ker so od lizing hiš... voženi so drugače, kar je velik plus.
sicer nevem kolk izkušenj maš s prodajo avta, ampak nevem niti za en slab avto, ki bi se dolgo prodajal. V sloveniji je pač cena na prvem mestu. Pa tale forum definitivno ni odraz tipičnega slovenskega kupca avta. Tolk o tem, kak ljudje kupujejo avteSuljo20 je napisal/-a:Eh eni jih pa res strelate no... Js sm tut tega mnenja da z autom neki ne more bit uredu (sploh prva stvar je PREVISOKA cena, druga je to da nima servisne, pa še kej bi se najdl) tko da pametnjakoviči prosm... Kdaj ste pa vidl en auto da je res dobr, lep, ohranjen, da se prodaja pou leta. A vm js odogovorim NIKOL.
LP
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 12 gostov