sacrifice je napisal/-a:govora je o passatu 35i letnik 93 oprema arriva, motor prejšnji 1.8 je bil menjan pred dvemi meseci s tem 1.6, zato pa sprašujem o čim vč podatkih glede motorja, trenutno pa ima 150000km
lisko je napisal/-a:Vse ostalo samo tip motorja AHL ne sme bit....ti motorji so imeli probleme z ležajem na glavni gredi.....in je posledično zaribal.
V družini je bil audi s tem motorjem (1.6 samo ni bil AHL). Problemov nekak ni bilo (razen izjem kot je razpad cevke za odušnik olja...termostat,motorček prostega teka in take malenkosti). Ostalih problemov ni bilo.....
Poraba čist odvisno.....od 7 navzgor....nekje okrog 8 povprečje....iz morja pa polno naložen in s prižgano klimo s polnim plinom pa verjetno hudo prek 15.....Kaj podobnega še nisem videl....cajger za gorivo je vidno padal....tankal pri Pagu ko prideš na AC polno....in ene 50km pred zagrebom se je prižgala lučka....Sem pa ga zanalašč vozil skoz na polno. Čeprav se mi je dopadel in sem ga mislim jaz vzet , da ne bi šell iz družine ampak po tem dogodku me je minlo...
Clancy je napisal/-a:Kakšna je pa razlika med tem 74 kw motorjem in novejšim 75 kw motorjem? Kako se kaj obnese tak motor v Passatu l. 2002?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov