qwert je napisal/-a:Pozdravljeni!
Kupujem avtomobil z naslednjimi zatevami:
1. cena okoli 2500 - 3500€ (raje manj)
2. velikost - velikost pola mi je zadosti
3. bencin vs dizel??!!? - kateri se mi splača?
4. letnik - jasno čim novejši
5. kilomtetraža - služba KR-LJ (letno okoi 15000km, 90% avtocesta) + par tisoč ostalo (malo za po mestu)
6. izgled, dizajn, značka - to mi ni pomembno, ker že sedaj vozim tako garo, da ni za nikamor:P
7. moč - da mi omogoča vožnjo po AC 130-140km/h, ter se pri tem poraba drastično ne poveča
8. oprema - servo, airbag, klime niti ne rabim
9. čas - kupujem zanesljiv avto za 3, 4 leta
Se mi dizel splača? Gledal sem Clio 1.5dci. Raje bencinar? Kaj pa polo? Predrag? Corsa? Kaj drugega?
/miha je napisal/-a:Priporočam ti, da se poglobiš v razmerje 5. prestave pri teh avtih, ker to lahko pomeni 6,5 ali pa 8l/100km pri 130km/h. Pozoren bodi tudi na glasnosnost v kabini, da bo avto čim tišji pri visoki hitrosti (avto magazin testi). In v tem cenovnem razredu, letih uporabe in km je definitivno v igri bencinar.
qwert je napisal/-a:Pozdravljeni!
Kupujem avtomobil z naslednjimi zatevami:
1. cena okoli 2500 - 3500€ (raje manj)
2. velikost - velikost pola mi je zadosti
3. bencin vs dizel??!!? - kateri se mi splača?
4. letnik - jasno čim novejši
5. kilomtetraža - služba KR-LJ (letno okoi 15000km, 90% avtocesta) + par tisoč ostalo (malo za po mestu)
6. izgled, dizajn, značka - to mi ni pomembno, ker že sedaj vozim tako garo, da ni za nikamor:P
7. moč - da mi omogoča vožnjo po AC 130-140km/h, ter se pri tem poraba drastično ne poveča
8. oprema - servo, airbag, klime niti ne rabim
9. čas - kupujem zanesljiv avto za 3, 4 leta
Se mi dizel splača? Gledal sem Clio 1.5dci. Raje bencinar? Kaj pa polo? Predrag? Corsa? Kaj drugega?
zlarre_ je napisal/-a:No ne vidim logike v tem "jaz nerabim 4m dolg avto"
Tu se negre za velikost....ampak udobje.
Če je tebi všeč, prevozit 150km z avtom in te boli hrvet.....pol Clio in pdobne smeti so vredu.
Glede motorja pa je tko.....raje mal močnejšega.
Tovornjakov je precej in vemo kako vozijo.....tko da kakšen krat moraš mal hitreje pospeševat.....tko da 1.2-1.4 niso vredu.....vsaj 1.6 100km.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov