tassi1 je napisal/-a:Fantje, pomagajte mi prosim. Kupujem nov avto in se odločam med zgoraj naštetimi. Pogoj je, da je avto 1,6 bencinar s petimi vrati in z opremo, ki vključuje esp.
Cene se vse tam nekje 15.000€. Kako je z voznimi lastnostmi ne vem, ker razen megana še nisem nobenega peljala.( sedaj imam že drugega megana zapored)
Kaj mi svetujete?
Rabim pa avto za v službo( 15 km na dan), stare ceste.
Povejte, če veste v katerih avtohišah se splača it pogledat( da spustijo kaj ceno)
Lep večer še naprej
/miha je napisal/-a:čisto tako...mimogrede me zanima... koliko so te lizing ponudbe ''ugodne'' kot praviš?
Koliko preplačaš avto?
Matey_ je napisal/-a:/miha je napisal/-a:čisto tako...mimogrede me zanima... koliko so te lizing ponudbe ''ugodne'' kot praviš?
Koliko preplačaš avto?
Ja z lizingom je takole ... avto kar nekaj preplačaš, to je dejstvo, ampak je nakup tako ugoden (v mislih imam Astro), da mislim, da se splača ... imaš podaljšano garancijo za 8 let in avtohiša plača kasko zavarovanje za 8 let.
lukp je napisal/-a:Jaz bi na tvojem mestu definitivno kupil novo Opel Astro. Renault ima drago vzdrževanje in financiranje je nateg, ker tega 1000 evrov, ki ga dobiš preplačaš v obrokih. Pri Oplih pa je tako, da dobiš večji popust, če vzameš leasing in ne preplačaš v obrokih.
belkaena je napisal/-a:lukp je napisal/-a:Jaz bi na tvojem mestu definitivno kupil novo Opel Astro. Renault ima drago vzdrževanje in financiranje je nateg, ker tega 1000 evrov, ki ga dobiš preplačaš v obrokih. Pri Oplih pa je tako, da dobiš večji popust, če vzameš leasing in ne preplačaš v obrokih.
StrelaPri vsakem financiranju popust dobijo v obrestih not, ampak če teh 1000 EUR nebi bilo, bi še tolk več plačal je tako? Torej dobiš 1000 EUR popusta in to je dobra zadeva. Če pa želiš res teh 1000 EUR pa vzemi Renault financiranje in kredit poplačaj takoj naslednji teden pa boš le ob stroške odobritve.
LP
sašo5 je napisal/-a:tassi1 je napisal/-a:Astra je pa okoli 12500- star model, nov je pa precej dražji.
ne zaletavaj se; bilo je že govora, da bo nov model (1.6 16v verjetno) nekje okoli 15-16 k/eur..
vsekakor bi bila to moja prva izbira; in ima vsaj 5 prednosti pred ostalimi konkurenti, kar odtehta malo višjo ceno...
Po forumu brska: luxxx7 in 8 gostov