čare je napisal/-a:120 KM dizel je prešvoh o ostalem se boš moral prepričat sam,sicer pa ti bojo tukaj itak rekli da je Fiat zanič in si že na začetku popušil.Pejt na Fiat forum,sta ene 2 temi odprti o novi Cromi.
AudiFreak je napisal/-a:čare je napisal/-a:120 KM dizel je prešvoh o ostalem se boš moral prepričat sam,sicer pa ti bojo tukaj itak rekli da je Fiat zanič in si že na začetku popušil.Pejt na Fiat forum,sta ene 2 temi odprti o novi Cromi.
In ti si mu kot prvi potrdil, da je zanič. Če 120 konjski dizel nikamor ne gre, potem je tukaj nekaj hudo narobe.
Ne jaz bom zadnji ki bom rekel da je katerikoli Fiat zanič!!Sem namreč privrženec italjanskih prevoznih sredstev(lastim si tretjega fiata in tudi drugi je še vedno pri hiši)120 KM različica je dovolj za normalno vožnjo to pa je tudi vse,kar zmore ta motor,ravno tako je vectra karavan z istim motorjem prešvoh in bi v obeh primerih kkupil 150 KM različico ker 2.4 motor v Cromi zna kar precej popit,ker tistih 200KM je treba futrat (pa ne mi zdaj o BMW 530 in porabi 7 litrov,ker to je misija nemogoče ob normalni vožnji oz. ali se boš vozil 130,če boš imel 3.0 motor??)Sam si trenutno lastim Mareo JTD z 110 KM in tudi to je premalo za kaj več kot normalno vožnjo,ker ji manjka vsaj 50 Nm navora....ampak jaz se več kot 140 itak ne vozim kose pač vozim po AC.AudiFreak je napisal/-a:čare je napisal/-a:120 KM dizel je prešvoh o ostalem se boš moral prepričat sam,sicer pa ti bojo tukaj itak rekli da je Fiat zanič in si že na začetku popušil.Pejt na Fiat forum,sta ene 2 temi odprti o novi Cromi.
In ti si mu kot prvi potrdil, da je zanič. Če 120 konjski dizel nikamor ne gre, potem je tukaj nekaj hudo narobe.
Volvo power je napisal/-a: Tudi novejše generacije so dva tipa![]()
Po forumu brska: Google [Bot], luxxx7 in 8 gostov