fare je napisal/-a:Za ta denar boš težko našel oglas v smislu: 1. Lastnik, 50.000km, odlično ohranjeno, redno servisiran na pooblaščenem servisu, potrjena servisna knjižica, SLO poreklo......itd. Boš mogel malo klicati pa da vidiš kako je in kaj!
lp.
M je napisal/-a:Pa to, da hkrati označijo 1. in 2. lastnik. Halo? Že iz principa ga ne bom poklical, morona.
W|zz je napisal/-a:jaz bi isto dal, če bi prodajal en avto, ki je pri hiši. So what? Prvi lastnik je bila uradno moja mt, drugi lastnik pa fotr. Po papirjih je drugi, v resnici je pa že od začetka vožen znotraj družine in ni tist prepis naredil popolnoma nobene razlike.
peroRS je napisal/-a:Jaz bi v takem primeru napisal 1. lastnik, saj je čist vseeno, kaj piše na papirju. Kupec nima kaj komplicirat.
Ljudje ponavadi kar vse obkljukajo, ker se jim ne da oglas lepo napisat, pa čeprav ti vzame 5 min. Jaz oglase brez cene, brez slik in s fake opremo pa "pametnimi" opombami kar preskočim.
W|zz je napisal/-a:M je napisal/-a:Pa to, da hkrati označijo 1. in 2. lastnik. Halo? Že iz principa ga ne bom poklical, morona.
jaz bi isto dal, če bi prodajal en avto, ki je pri hiši. So what? Prvi lastnik je bila uradno moja mt, drugi lastnik pa fotr. Po papirjih je drugi, v resnici je pa že od začetka vožen znotraj družine in ni tist prepis naredil popolnoma nobene razlike.
M je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:Jaz bi v takem primeru napisal 1. lastnik, saj je čist vseeno, kaj piše na papirju. Kupec nima kaj komplicirat.
Ljudje ponavadi kar vse obkljukajo, ker se jim ne da oglas lepo napisat, pa čeprav ti vzame 5 min. Jaz oglase brez cene, brez slik in s fake opremo pa "pametnimi" opombami kar preskočim.
x2
W|zz je napisal/-a:Jaz pa ne bi, ker maš ljudji ki se začnejo na malenkosti obešat in iščejo vse razloge, da bi še mal znižali ceno al pa kej tečnarili. Raje prej napišem, da je tudi drugi, kot da potem zve, ko se pripelje od ne vem kje (daleč). Tudi sam bi raje videl, da prodajalec tako napiše, sej se da po telefonu razjasnit kšno nejasnost v oglasu, če koga kej moti...
seeman66 je napisal/-a:Če je kakšen pravnik na forumu, bi bilo lepo, če bi nam pojasnil kakšne posledice lahko ima zavajajoč oglas. Ali potencialni kupec s sprintanim oglasom kot dokazilo lahko vztraja na ceni iz oglasa. Dejansko so to nategatorji, ki na vsak način hočejo, da bo njihov oglas bolj viden. Pravne posledice, če obstajajo, bi jih pa lahko spravile na realna tla. Predstavljajte si naše veletrgovce, ki nas bombardirajo z letaki in prospekti na katerih so cene, ko bi pa prišel v trgovino bi bilo pa druge cene.
lenivec je napisal/-a:mene pa predvsem zanima zakaj bi sploh klical za ceno. je res tak težko v jeben oglas napisat ceno ki jo maš v mislih?
kaj pridobiš s tem da te pol folk kliče. tak pa vidi v oglasu že uh ta cena je previsoka zame itd. če pa kliče pa to pač sliši po telefonu. res nevem v čem je finta
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov