Matey_ je napisal/-a:City volan, je poseben mehanizem, ki dodatno olajša obračanje volana npr. med vožnjo po mestu ali parkiranju. Sistem vklopiš s posebnim stikalom na osrednji konzoli in deluje do hitrosti 40 km/h, nato pa se samodejno izključi.
LP
Matej
čare je napisal/-a:In kako veš da ti ni??Moral bi ti,lučka pa stalno gori ja.Drugače pa je 1.2 nezahteven stroj za vzdrževanje in trpežen.Rado je prepihalo tesnilo glave ampak to ni nek strošek,ostalih napak pa ni bilo.
tommy31 je napisal/-a:Ne poznam avta, poznam pa šverkota smrdljivega.....
Cigo , ciganski da večji ne more bit.
Bej od tega avta, ker mora bit kej hudo narobe z avtom, če ga on daje za tak mali denar, pol že ve zakaj....
Zadnjič sem šel k njemu gledat Cliota 2002 letnik in me je skoraj kap ko sem videl totalno sfukan avto, pa ožbunkan k japček k pade z drevesa. Po telefonu pa je reku da je OK avto, da je vse uredu, mal je pač kao popraskan, ker ni nov ane...
Skor bi tip bunke lizal, mu ni dost manjkalo....( zastonj sem delal 20km, pa 1h časa mi je vzel).
pskoda je napisal/-a:čare je napisal/-a:In kako veš da ti ni??Moral bi ti,lučka pa stalno gori ja.Drugače pa je 1.2 nezahteven stroj za vzdrževanje in trpežen.Rado je prepihalo tesnilo glave ampak to ni nek strošek,ostalih napak pa ni bilo.
Lučka stalno gori. Recimo pri očetu se je čutlo kako je nad 40km/h stršal volan pri meni pa ne
JUtr grem v LJ pa sem ga hotu it pogledat, ampak ga ne bom.
simply je napisal/-a:Vozilo je pri nas kot tretje vozilo in sicer 125.000km - 1.2 8v 60km 2002. Spodaj napisano velja za moje vozilo - ki je redno servisirano na NEpooblaščenem servisu.
-
1. pušča olje - pač znana težava pri tem motorju - tesnilo
2. škripanje zadnje preme - kljub mazanju se ponovno pojavi po 2000km
3. težave z akumulatorji - vsake 2 leti nov - večji ne paše v plastično ohišje
4. občutljiva notranjost - predvsem sedeži v modri barvi
5. težavna menjava žarnice na voznikovi strani - malo prostora
6. občutljivost kovinske barve na kamenčke in manjše odrgnine
7. 1x menjava motorčka za brisalnike - kmalu bo potrebna ponovna menjava![]()
8. "švoh" obloga v prtljažniku - že razpadla
9. slabo prestavno razmerje za vožnjo po AC - nad 110km/h
+
1. majhna poraba ob zmerni vožnji - relacije pod 5l
2. poceni vzdrževanje
3. poceni gume
4. dokaj dober handling po ovinkasti cesti - še posebej z malo širšimi gumami 185/60 ( napram Cliu in P206 )
5. dokaj ugodno postavljeno prestavno razmerje za mestno vožnjo
6. 8v - "višji" navor pri nižjih obratih
7. hitro ogrevanje motorja in s tem posledično hitro ogrevanje notranjosti.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov